EVENT | DOUTZEN’S STORIES BY HUNKEMOLLER

 

Twee weken geleden lanceerde Doutzen Kroes haar nieuwe lingerielijn bij Hunkemöller en ik was er bij! Lees verder…

 

 

Tijdens het event onthulde Doutzen haar nieuwe collectie in samenwerking met Hunkemöller, en wat een prachtige collectie is het geworden! In de collectie zijn veel verschillende materialen verwerkt, zoals kant, velvet en mesh, I love it!

Het event werd gehouden in Hotel Arena. Naast de collectie was er ook een dans performance, een photobooth en een hele grote chocolade fontein! Boven was de Guilty Pleasure Bar, waar je verschillende drankjes kon drinken én je kon er een tattoege laten zetten! Ik zat erg te twijfelen of ik er een wilde laten zetten, omdat ik al voor een lange tijd een tattoo wil, maar besloot om het toch niet te doen, omdat ik nog niet 100% zeker was wat ik precies wilde.

Daarnaast was het super gezellig met de andere bloggers en was het natuurlijk erg leuk om Doutzen weer te zien nadat ik haar een paar weken eerder ook had ontmoet op de press opening van Hudson’s Bay!

 

 

Thanks for having me!

Xxx Isabeau

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *