EVENT | HUDSON’S BAY GRANDE OPENING AMSTERDAM & TILBURG – MEETING DOUTZEN KROES AND WINNIE HARLOW

 

De afgelopen tijd werden de Hudson’s Bay’s in Nederland geopend en ik was erbij! Lees verder…

 

Met trots mag ik je vertellen dat ik deel ben van de ‘Hudson’s Bay Influencers Collective’ en ik de influencer ben van Hudson’s Bay Tilburg! Ik heb super veel zin om samen met Hudson’s Bay toffe dingen neer te zetten en de openingen van de Hudson’s Bay in Amsterdam en Tilburg waren de eerste!

 

PRESS-OPENING HUDSON’S BAY AMSTERDAM

 

Tijdens de pers opening kreeg ik eerst een ‘hair and beauty treatment’. De hair treatment was bij het merk Dyson, waar ze uitleg gaven over hun nieuwe föhn. We kregen ook allemaal de föhn mee naar huis, en ik kan je vertellen, deze is echt super! De fijnste föhn die ik ooit heb gebruikt! Ik ben van plan om in een aparte blogpost de föfn te reviewen, dus let me know als je daar interesse in hebt!

De beauty treatment kreeg ik bij het merk Clinique. Een super merk met producten die niet getest zijn op dieren en allergie vrij is! Ik kreeg hele fijne uitleg over de producten en mocht een aantal producten testen, waaronder de blush, bronzer, foundation en een 7 days vitamine C kuur voor je gezicht! Ook hier wil ik graag een aparte review over schrijven, so stay tuned!

In de avond gingen we heerlijk dineren in het restaurant dat bovenin Hudson’s Bay in Amsterdam zit, namelijk ‘Nacarat’. We kregen een heerlijk Middle Eastern sharing menu. Het eten was echt super en de locatie is echt prachtig! Je kijkt namelijk uit over de stad!

Daarna was het tijd om naar de rode loper te gaan en opende Chantal Janzen de winkel samen met Doutzen Kroes en Winnie Harlow! Hierna hadden we een meet and greet met Doutzen Kroes en Winnie Harlow, wat een super vrouwen zijn dat! Thanks Hudson’s Bay for this amazing opportunity!

 

GRANDE OPENING HUDSON’S BAY TILBURG

 

Anderhalve week later was het tijd voor de laatste Grande Opening, en dat was die in Tilburg! Ik werd thuis opgehaald door Audi, die een speciale Hudson’s Bay VIP Shuttle hadden, zo tof! Akwasi opende samen met de burgemeester van Tilburg en de storemanager de winkel, waarna er kannonen afgingen met confetti en gouden tickets. Als je de gouden tickets ving, kreeg je een goodiebag, hoe tof?!

Die dag nam ik samen met GoSpooky een video op voor de Instastories van Hudson’s Bay. Ik had zoiets nog nooit gedaan, maar vond het wel erg leuk om te doen! Een super leuke ervaring! Heb jij deze video gezien?

 

 

Ik vond het super tof om aanwezig te zijn bij deze events en heb zoveel toffe dingen meegemaakt en zulke leuke nieuwe mensen ontmoet! Thanks for having me!

Ben jij al bij een Hudson’s Bay filiaal geweest? 

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. 13 oktober 2017 / 14:36

    Jaa ik ben gisteren toevallig voor het eerst in de Hudson’s bay geweest, gelijk ook lingerie gekocht, wat hebben ze daar mooie kleding en spulletjes zeg. Ik vind dit een stuk hipper dan de Bijenkorf persoonlijk 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *