OUTFIT OF THE DAY | COLOURFUL KNITWEAR

 

Het begint nu toch wel echt sweater weather te worden. In de outfit van vandaag combineer ik een heel tof exemplaar! Lees verder…

 

 

 

Toen ik deze trui op de site zag vond ik hem meteen top. Ik probeer steeds meer te investeren in stukken die langer meegaan en van beter kwaliteit zijn. Dit omdat het natuurlijk veel beter is voor het milieu doordat je het item veel langer draagt. Deze trui is naast dat hij echt prachtig is met de verschillende kleurvlakken en het mooie model, ook nog eens van goede kwaliteit gemaakt. Zo is deze onder andere gemaakt van Alpaca wol en Scheerwol (wat betekent dat het onbeschadigde wol is, geschoren van een gezond en levend schaap, bron). Hierdoor is de trui dus ook nog eens heerlijk zacht! Van deze trui kan ik dus nog jaren genieten.

Ik combineer deze vrolijke trui met een ‘Pyjama Style‘ broek, waardoor deze hele outfit voelt alsof je lekker thuis op de bank zit. Hieronder draag ik sneakers met een gele veter erin, super tof! Deze sneakers heb ik al een hele tijd, maar droeg ze eigenlijk nooit, maar door deze outfit gaat daar zeker verandering in komen!

De trui die ik draag is van het merk Marc Cain. Dit merk is dan wel iets aan de prijzige kant, maar zoals ik al vertelde is de kleding van goede kwaliteit gemaakt en dus echt een inverstering waar je jaren mee kan doen. Dit merk verkoopt onder andere ook schoenen en jurken, dus neem zeker even een kijkje!

 

 

Investeer jij in kleding van goede kwaliteit?

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Sweater, Marc Cain via Jeroenbeekman.nl | Trousers, Stylebutler | Sneakers, Mango | Baret, Paris | Earrings, Sophie by Sophie and Le Rouge Fashion

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *