OUTFIT OF THE DAY | REDS AND BLUES

 

Yes, er staat weer een outfit of the day online! Lees verder…

 

 

 

Een tijdje geleden was ik in Berlijn voor het Bread & Butter festival, waar je in mijn volgende blogpost meer over kan lezen. Hiervoor had ik een outfit geshopt. Deze kwam helaas te laat binnen voor het festival, maar ik ben nog steeds erg blij met deze outfit en wilde hem graag met je delen!

De broek die ik aanheb is een nieuwe favoriet van mij en heb je ook al voorbij zien komen op mijn Instagram. Deze knalrode broek heeft aan de zijkant een kobalblauwe streep met drukknopen. Deze kun je helemaal open maken, I love it! Hierop draag ik een seethrough shirt met sterren. Rond de hals zit een sportieve rand, die goed bij de broek past! Hieronder draag ik een rood bikini topje.

Verder draag ik mijn nieuwe favoriete tasje, namelijk deze leren heuptas. Sinds ik deze binnenheb draag ik hem elke dag en heb er al veel complimentjes over gekregen! De heuptas is van zwart leer en en heeft binnenin nog een binnenvak en een ritsvak.

Verder draag ik een aantal gouden sieraden, mijn QUAY zonnebril en witte sneakers in deze outfit.

 

 

Wat vindt jij van deze outfit?

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Trousers, Miss Guided via Zalando | Shirt, SANDRO via Zalando | Bag, Royalty Republiq via Zalando | Bikini, H&M | Sneakers, DIESEL via Nelson | Sunglasses, Quay via Twinkeltje | Watch, KLARF

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *