OUTFIT OF THE DAY | SPANISH VIBES

 

Ik shootte een outfit in het stadje L’Escala! Lees verder…

 

 

Toen ik een tijdje geleden in Antwerpen was kocht ik in een vintage winkel deze fantastische rok. Hij is fel oranje met blauwe details en een lang model. Ik vind deze rok zo geweldig! Ik combineer hem met een riem en een witte, gebreide croptop die ik beiden al een hele tijd heb.

Ook draag ik hierbij mijn nieuwe favoriete sieraden, namelijk gouden ring oorbellen en een goud kettinkje met een schelp eraan. Deze zijn zo zo mooi! Ook draag ik mijn blauwe cluse horloge en mijn favoriete zonnebril, die je al vaker voorbij hebt zien komen in ‘outfit of the days’ en op mijn Instagram.

Dit is echt een van mijn favoriete zomerse outfits en het is zo zo jammer dat het weer het niet meer toelaat om deze outfit te dragen…

 

 

Wat vindt jij van deze outfit?

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Skirt, Vintage | Top, Unknown | Belt, H&M (old) | Sandals, Birkenstocks | Earrings & Necklace, Sophie By Sophie | Watch, CLUSE | Sunglasses, Quay by Twinkeltje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *