TRAVEL | HOLA BARCELONA

Tijdens de vakantie gingen we een dagje naar Barcelona! Lees verder…

 

 

Barcelona is mijn favoriete stad in Europa, en ik hoop hier ook volgend jaar een half jaar stage te gaan lopen. Omdat we in de buurt waren, gingen we een dagje naar Barcelona!

Ik vind Barcelona vooral leuk door de vibe die daar hangt, en dat er in elk straatje wel iets leuks te ontdekken valt, zoals kleine winkeltjes of juist mooie streetart. Ook is Barcelona aan het strand, en als je me goed kent weet je dat dat echt mijn favoriete plek is!

We hebben vooral lekker rondgelopen in de stad, en hebben een erg leuk winkeltje ontdekt die ik graag met je wil delen, namelijk Yuhu Store, een winkel met wat meer apartere kleding, zonnebrillen en gadgets, echt super!

 

 

Ben jij wel eens in Barcelona geweest? Wat vond jij het leukste plekje daar?

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *