OUTFIT OF THE DAY | NIKE AIR MAX 97

 

Let’s take a photo. Lees verder…

 

 

Nike air max zijn al jaren favorieten schoenen van mij. Ze zitten namelijk zo enorm lekker! Ik wilde dus ook graag de Nike air max 97 (mijn geboortejaar yaayy!). Omdat ik niet bang ben voor gekke kleuren, materialen of patronen wilde ik graag een paar die wat gekker was dan de gewone zwarte of witte (die ik ook echt mega tof vind trouwens, maar ik heb ik al veel sneakers in die kleuren). Ik koos voor de rosé-gouden versie en I love it! De schoen valt wel wat kleiner, dus ik heb een maat groter gepakt dan dat ik normaal heb. Ik ben echt suuuper blij met deze schoenen en je kunt ze dan ook vaak voorbij zien komen op mijn Instagram en blog.

Verder draag ik een tweedelig pak met een grijs kleurige print. Ik vind pakken tegenwoordig zo tof! Ik hou ervan om deze chique pakken te combineren met stoerdere of sportieve items, net zoals de schoenen en de feloranje trui. Ook vind ik een sweater met capuchon in een felle kleur ook heel tof staan in combinatie met een pak.

Hieronder draag ik een zwarte col-trui. Dit item is een nieuwe favoriet van mij. Omdat deze is gemaakt van goede kwaliteit (70% wol) is hij lekker warm en daarom ook super om te combineren met laagjes als het kouder wordt. Ook de oranje trui is een nieuwe favoriet. De vorm van de trui en het materiaal zijn echt op en hij valt lekker op!

Last but not least de accessoires die ik draag. De zonnebril die ik hier draag ik ook nieuw. De bril is van Polette en is een zwart model. Ik vind deze echt super en ook deze ga je waarschijnlijk vaker voorbij zien komen. Ook draag ik mijn geliefde leren pet, deze pet maakt een look echt af!

 

 

 

Wat vindt jij van de look en van deze locatie? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Suit, MANGO MEN | Pull-over, Rosemunde | Sweater, COS | Sneakers, DEFSHOP | Sunglasses, Polette | Watch, KLARF | Hat, Vintage

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *