OUTFIT OF THE DAY | CRAZY SHOES

 

Fashion is a party! Lees verder

 

 

Ten eerste wil ik me even verontschuldigen voor het feit dat mijn foto’s deze keer en vorige wat minder scherp zijn dan dat je van mij gewend bent. Ik weet niet precies wat er is misgegaan, maar waarschijnlijk stond de camera op een verkeerde instelling. Hier kwam ik pas achter toen ik de foto’s op de computer zag, maar omdat ik de foto’s met outfit en locatie toch zo tof vond, heb ik toch besloten om ze met je te delen! Hope you don’t mind 🙂 

In deze look draag ik nieuwe schoenen die zo tof zijn! Als je me al wat langer volgt, weet je dat ik wel houdt van een wat gekkere outfit of in ieder geval een opvallende touch aan de outfit. In dit geval zijn dit zeker deze toffe hakken. Deze hakken zijn zwart met wit en heeft print, studs, verschillende materialen en verschillende stylen. En dat allemaal in 1 hak! Ze zitten -voor hoever dat kan met een hak van deze hoogte- goed en zijn perfect te combineren met verschillende outfit’s! Deze hakken zijn van sacha en daar heb je naast hakken ook andere verschillende toffe schoenen, zoals biker boots. Neem dus zeker even een kijkje op de site als je opzoek bent naar schoenen voor je outfit voor de feestdagen!

Verder draag ik in deze look mijn liefde fel oranje broek. Ik draag deze heel graag en hij valt meteen op, I love it! Verder draag ik een nieuwe blazer. Deze is grijs met zwart en geeft een nette touch aan deze outfit. Ik vind dit jasje in combinatie met oranje echt top! Laatst droeg ik deze ook met een oranje trui eronder, met daaronder weer een zwarte coltrui, ook dat was super tof!

Als laatste draag ik een simpele maar perfecte coltrui. Deze bestaat voor een groot gedeelte uit wol, waardoor deze lekker warm is. Een echte must! Ook draag ik een baret en mijn favoriete zwart leren tasje. Deze keer draag ik hem om mijn schouder maar vaak draag ik hem om mijn heup of schuin over.

Wat vind jij van deze outfit?

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Shoes, SACHA | Trousers, Karen Millen by Bijenkorf | Blazer, Elise Store | Pull over, Rosemunde | Hat, Unknown | Bag, Royal Republic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *