INSPIRATION | WISHLIST NIGHTWEAR

 

Let’s stay home and snuggle. Lees verder

 

Yay, het is december! De maand van de feestdagen, gezelligheid en vooral de maand van binnen zitten met een heerlijke kop warme chocolademelk terwijl het buiten koud is.

Voor deze maand heb ik vijf items geselecteerd die perfect zijn voor dit jaargetij én ook hele leuke cadeautjes kunnen zijn voor de feestdagen, want wie wilt nou niet een heerlijke pyjama of ochtendjas hebben?!

 

1 BLUE BLUE BLUE
Deze pyjama bestaat uit twee delen en heeft een hele mooie blauwe kleur. Als je me al wat langer volgt weet je dat ik erg hou van de kleur blauw en dat is ook de reden dat deze me meteen opviel. De pyjama is afgewerkt met een wit randje. Persoonlijk zou ik, zeker de top, ook als gewoon dragen omdat ik erg hou van de pyjama look!

2 STRIPES!
Ook deze pyjama bestaat uit twee delen. Deze set heeft khaki-groen met zwarte strepen. Ik zie het al helemaal voor me dat ik in deze pyjama lekker op de bank zit of bij de kerstboom met kerst!

3 LADY IN BLACK
Deze zwarte ochtendjas vind ik er ook zo mooi uitzien! Hij ziet er erg chique uit en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren, love it!

4 50 SHADES OF GREY

Ook deze ochtendjas vind ik zooo mooi! Hij ziet er erg zacht uit, perfect dus om te dragen tijdens een cosy day. De ochtendjas heeft verschillende tinten grijs. Dit zou ook het perfecte cadeau zijn tijdens de feestdagen!

5 TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR
Last but not least deze onesie! Deze onesie is zwart met witte sterren en past natuurlijk perfect bij kerstmis! Ik heb zelf geen onesie, maar het lijkt me erg chill om er een te hebben! It looks sooo cosy!

 

Meer nachtkleding vindt je hier!

Xxx Isabeau

SHOP THIS WISHLIST

Pyjama blauw | Pyjama streep | Ochtendjas zwart | Ochtendjas grijs | Pyjama ster

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *