OUTFIT OF THE DAY | BIKER BOOTS

 

Een outfit met mijn nieuwe schoenen en rok! Lees verder…

 

 

Yeey, eindelijk begint de zon weer te schijnen en gaan we langzaam richting de lente! In deze outfit combineer ik een nieuwe rok. Deze is zwart en heeft een strik. Ik draag niet vaak rokjes, maar deze vind ik geweldig! Zeker met een oversized trui. De trui heeft een mooie aparte kleur, die je niet zo vaak ziet, love it!

Verder draag ik zwarte enkellaarsjes van Sacha. Deze hebben een rits en gespen in het zwart, super tof! Ze zitten erg lekker en staan echt super bij veel verschillende outfits! Voor meer enkellaarsjes van de sacha klik je hier.

 

 

Verder draag ik ook een aantal accessoires. Zo draag ik mijn horloge van Olivia Burton. Deze is zwart met goud en op de wijzerplaat staat een bij! Zo tof! Hier schreef ik eerder een blogpost over. Die lees je hier.

Ook draag ik een gouden kettinkje met een munt eraan waar mijn sterrenbeeld in staat gegraveerd. Zo heeft een sieraad toch een extra betekenis.

Daarnaast draag ik een klein zilver ambrandje met een sterretje van HeartToGet, die ik een keer in de goodiebag van pauls’ boutique kreeg. Deze draag ik al vanaf dat ik hem kreeg en hij blijft super mooi!

Ook draag ik een ring van Zinzi en op sommige foto’s een bril van Ray Ban!

Last but not least mijn rose gouden tasje van Ted Baker!

 

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Skirt, Lofty Manner | Sweater, Zara | Shoes, Sacha |  Watch, Olivia Burton | Necklace, LUZ | Bag, Ted Baker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *