OUTFIT OF THE DAY | TIGER SWEATER

 

Nieuwe week, nieuwe outfit! Lees verder…

 

 

 

Ik ontving twee weken terug deze grijze trui met print. Deze trok op de site meteen mijn aandacht. Lekker druk en leuk om te combineren!

Ik combineer de trui met een gestreepte broek en sportieve schoenen. Door de trui zo te combineren wordt hij een stuk vlotter dan dat je hem met bijvoorbeeld een gewone blauwe spijkerbroek combineerd.

Daarnaast draag ik een jas met een soort panter print en mijn geliefde rode tasje die je al vaker voorbij hebt zien komen in verschillende outfit looks.

Ook draag ik een oversized zonnebril én zoals je misschien hebt gezien, ben ik naar de kapper geweest! Er is een heel stuk af! Meestal ga ik zo’n twee keer per jaar naar de kapper om mijn haren wat korter te knippen, want ze groeien zo snel! Verder zakken mijn krullen ook veel meer uit als mijn haar langer is, omdat het zo zwaar is. Nu dus weer even lekker kort!

 

 

Wat vind jij van de outfit en mijn haar?

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Tiger Sweater, MyBrand via Twinkeltje | Coat, Primark | Trousers, Loavies | Sneakers, Replay via Nelson | Bag, Zara | Sunglasses, ZeroVintage

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *