DETAILS OF THE DAY | BEE WATCH OLIVIA BURTON

DSC_0886_

 

Hee,

Vandaag laat ik je mijn nieuwe horloge zien! Lees verder…

 

DSC_0858_

DSC_0859_

DSC_0946_

DSC_0950_

 

Als me goed kent, dan weet je dat ik heel erg van insecten hou. Dit horloge is dan ook echt made for me! Het horloge is zwart met goud, en in het klokkenwerk zit een gouden bij. Deze is natuurlijk niet echt, maar gemaakt van een soort metaal. Het bandje van het horloge vind ik echt heel mooi, omdat hij smal is. Verder is het klokje wat dikker, waardoor het goed in balans is met het bandje.

Het horloge is van het merk Olivia Burton, die veel verschillende soorten en maten horloges en andere sieraden heeft. Ik ben super blij met het horloge en deze gaat natuurlijk voorbij komen in outfit looks!

 

KOOP DIT HOLROGE HIER 

 

DSC_0865_

DSC_0824__

 

Xxx Isabeau

2 Reacties

 1. Shen
  26 december 2016 / 21:15

  Wauw dat is echt een heel mooi horloge!
  Is het van echt goud?
  En hoe duur is het?

  Gr shen

  • Isabeau
   Auteur
   26 december 2016 / 23:08

   Hi! In de link naar het item vind je alle informatie over het horloge! xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *