OUTFIT OF THE DAY | OUD EN NIEUW

DSC_1066_

 

Hee,

Ik hoop dat jullie allemaal een fijne kerst hebben gehad! Over een paar dagen is oudjaarsdag, tijd voor een feestje! En daar hoort natuurlijk een outfit bij! Lees verder…

 

DSC_1061_

DSC_1067_

DSC_1059_

 

Het is altijd leuk om met de feestdagen wat extra aandacht aan je outfit te besteden. Niet alleen met kerst, maar ook met Oud en Nieuw. Ook moet bij Oud en Nieuw je outfit multifunctioneel zijn. Leuk voor binnen, voor buiten en om daarna te feesten.

Ik koos daarom voor een outfit met laagjes, zodat het altijd goed is! Ik draag een zilveren rok, met daaronder een panty met stippen. Deze vind ik zo tof! Als schoenen draag ik stoerdere laarsjes. Deze zitten super lekker, dus perfect om de hele avond op te staan én ook nog eens lekker warm!

Op de rok draag ik een doorschijnend stippen shirt met een col, waar ik een zwart fluwelen top overheen draag. Daaroverheen heb ik een super mooie en warme jas aan. Zulke jassen vind ik echt zo mooi! De binnenkant is ook helemaal bekleed met fur, waardoor hij echt heerlijk warm is!

 

DSC_1163__

DSC_1152_

DSC_1159_

 

Dit is mijn outfit look voor Oud en Nieuw van Elise Store! Ook heb ik nog wat outfit inspiratie voor bijvoorbeeld je vriend,vader, oom en ga zo maar door! Want iedereen wil er op een feestdag mooi uitzien toch?

Twee winkels waar ze op dit moment toffe dingen hebben om een mooie feestoutfit mee te creëren  zijn bij de Jack & Jones en bij Topman. Denk bijvoorbeeld aan een overhemd. Deze kan gecombineerd worden met zowel een nette broek, of juist met een stoerdere spijkerbroek. Echt een item waar je veel verschillende kanten mee op kan gaan!

 

Klik hier voor Topman overhemden

en

Klik hier voor Jack & Jones overhemden

 

Ik hoop dat je vol inspiratie zit voor jou feestlook voor Oud en Nieuw!

Wat draag jij met Oud en Nieuw?

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Silver skirt, Elise Store | Biker boots, Elise Store | Velvet top, Elise Store | Jacket, Elise Store | Panty, Conté | Shirt, The Sting

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *