Outfit of the day, Amsterdam

DSC_0816

Hehee,

Woensdag ging ik shoppen in Amsterdam en maakte ook wat outfit foto’s! Lees verder…

Ik vind Amsterdam echt een heerlijke stad. Als eerst kun je er natuurlijk erg goed shoppen, maar daar rondlopen alleen al vind ik super!

Voor dit dagje shoppen wilde ik een leuke, maar toch een makkelijke outfit omdat het anders niet fijn is met passen van kleding.

 

DSC_0800_

 

Als eerst draag ik mijn camo Yeezus Taught Me jasje, waar je hier meer over kunt lezen. Hij is oversized, wat ik juist wel gaaf vind! verder is de binnenkant van het jasje oranje, wat ik een leuk detail vind, alleen zie je die natuurlijk niet als je hem aan hebt. Daarom heb ik de mouwen wat omgeslagen, zodat je de felle oranje kleur toch goed ziet.

 

DSC_0808_

DSC_0804_

 

Daaronder draag ik een wit basic shirt met een tekst erop. Als broek draag ik een zwarte skinny jeans met gaten bij de knieën. Verder draag ik mijn wit met zwarte Adidas Superstar, omdat die erg lekker zitten, wat perfect is voor een dagje shoppen!

 

DSC_0815

DSC_0814

 

Als accessoires draag ik als eerst een hoed. Ik vind hoeden echt super! Deze is donker groen. Ook draag ik een zonnebril, die ik een keer uitgebreid heb gereviewd. Het is een zwart model met zilveren details. Ook draag ik twee kettingen. Een is een doodshoofd en de andere is een driehoekje. Verder draag ik mijn Daniel Wellington horloge en lipstick van MAC, Dark Side.

 

DSC_0824

 

Xxx Isabeau

 

OUTFIT INFORMATIE

Yeezus Taught Me jasje: HerasTees.nl

‘Blogger’ shirt wit: LostAndFound.nl

Zwarte broek: H&M

Donker groene hoed: Boohoo.com

Zonnebril: CheapAss

Ketting Doodshoofd: HeartToGet

Ketting Driehoek: RavedMusthaves.nl

Horloge: Daniel Wellington

Lipstick: MAC Dark Side

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *