Rimmel London Provocalips

DSC_0797

 

Hehee,

Vandaag review ik een nieuw soort lipstick van Rimmel London! Lees verder…

Ik wilde graag een fel rode lippenstift en koos voor de Provocalips van Rimmel 500 Kiss Me You Fool. Er staat op dat hij 16 uur zou moeten blijven zitten en dat wilde ik graag uitproberen!

 

DSC_0795

 

Als eerst doe je de rode kant op je lippen. Het lijkt er op een lipgloss maar na een tijdje droogt hij op en is het een matte lipstick. Als het rode droog is doe je de doorschijnende gloss eroverheen. Zo voelen je lippen iets minder droog en krijgt hij net iets meer glans.

 

DSC_0801 DSC_0803

 

Toen ik hem op had merkte ik echt een groot verschil met normale lipstick. Bij drinken en eten gaf de lipstick totaal niet af! Ook heb ik hem een paar keer opgehad toen ik uitging en heb hem ook toen nooit bij hoeven te werken. Hij blijft dus echt erg goed zitten!

 

DSC_0708- DSC_0767

 

Na een uurtje of 8/10 met veel eten en drinken merkte ik wel dat vanuit de binnen kant naar buiten de lippenstift er steeds meer afging. 16 uur blijft hij dus niet zitten (of je moet jezelf laten verhongeren & uitdrogen, haha) maar 8 uur blijft hij zeker perfect zitten!

Ik ben echt super tevreden over dit product en ga zeker ook de andere kleuren kopen!

Rimmel London Provocalips zijn te koop bij de meeste drogisten en kost €11,99

Heb jij dit soort lip product al een keer geprobeerd?

Xxx Isabeau

 

4 Reacties

 1. 6 mei 2015 / 14:16

  Die kleur staat je prachtig! Bij veel winkels waar ik kom is steeds de kleur die ik wil uitverkocht dus helaas nog even verder zoeken.

 2. Ailsa
  8 mei 2015 / 13:06

  Welke nagellak draag je op de bovenstaande foto? Overigens vind ik de lippenstift echt prachtig bij je staan!

  • Isabeau
   Auteur
   8 mei 2015 / 13:33

   Hee, ik draag daar nepnagels van de Primark! xx

 3. Denise
  15 mei 2015 / 09:15

  De lippenstift ziet er prachtig uit en ik kan je uit ervaring vertellen dat hij inderdaad wel goed blijft zitten. Als je hem de hele dag wilt laten zitten dan is het inderdaad een no go, maar zo voor een avondje uit werkt hij perfect. Ik vind sowieso de Rimmel producten over het algemeen van goede kwaliteit, het enige nadeel is de prijs. Wat ik vaak nog wel iets weet te drukken met een kortingscode van bijv. http://www.kortingscodeplaats.nl. Maar ik heb je blog pas net ontdekt en ik hou hem zeker in de gaten, is een leuke manier om met fashion om te gaan 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *