Earpiercings

DSC_0788_

 

Hehee,

Afgelopen woensdag liet ik weer een piercing zetten en vandaag vertel ik je meer over mijn piercings! Lees verder…

Sinds mijn 11de heb ik mijn eerste oorbel gaatje en op mijn 14de liet ik mijn tweede gaatje schieten. Na een langere tijd zag ik steeds meer op weheartit oren met piercings voorbij komen en vond dat zo gaaf!

 

DSC_0756

DSC_0769

 

Toen ik 17 werd heb ik mijn tragus piercing laten piercen. Dat is degene in het kraakbeen aan de binnenkant van je oor. Ik vond deze al een langere tijd erg leuk en ben er nu nog steeds super blij mee! Eerst had ik er een gewoon metalen bolletje opzitten, maar die heb ik ingewisseld voor een diamantje, wat ik toch wat mooier vind.

Van de week heb ik er nog een laten zetten. Ik wilde heel graag nog een piercing maar kon niet kiezen tussen een forward helix of een low helix. Uiteindelijk ben ik voor de lage helix gegaan in hetzelfde oor als waar mijn tragus piercing ook zit. Ik koos voor een ringetje, omdat ik die daar erg mooi vind. Over een paar maanden is de piercing zo goed als genezen en wil ik er graag een wat kleiner ringetje in.

 

  DSC_0790_ DSC_0791_

 

Wat vindt jij  van piercings, en heb je er zelf ook een?

Xxx Isabeau

1 Reactie

  1. 2 mei 2015 / 15:08

    Ziet er super gaaf uit! Zelf heb ik een helix piercing, maar ik zou best nog een piercing willen. Ook wil ik nog graag extra gaatjes in mijn oorlellen: dit had ik vroeger maar ze zijn jammer genoeg weer dichtgegroeid…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *