Outfit inspiration

outfit

 

Hehee,

Vandaag weer een te gekke outfit inspiratie post! Lees meer…

De laatste tijd vind ik rokjes erg leuk, vooral de leather look skater skirt vind ik helemaal geweldig! Omdat ik hem zelf niet in mijn bezit heb, maar er toch een outfit mee wilde maken, combineer ik hem vandaag in een outfit inspration!

Wat ik erg leuk vindt is om een rokje wat sportiever te maken door het te combineren met sneakers. Deze sneakers zijn Nike Thea’s. De kleuren zijn super! Meestal wordt de kleur grijs als een saaie kleur gezien, maar omdat hij wordt gecombineerd met een printje en een fluo randje geel wordt de schoen meteen een stuk opvallender. Deze soort sneakers zitten erg fijn en kun je altijd aan. Of het nou een dagje stad is of naar de sportschool. De Nike sneakers kun je onder andere kopen bij Invito, waar ze nog oneindig veel andere keuze hebben aan te gekke schoenen!

 

 

 

gg

 

Verder combineer ik in de outfit een grijze top, die mooi valt en goed bij de schoenen passen. Verder ook een witte rugzak. Deze geeft de outfit wat contrast en is schattig, maar heeft ook wat stoers.

Natuurlijk bestaat er geen zomerse outfit zonder een zonnebril. Hier combineer ik een zwart model bij de outfit. De lippen hield ik wat natuurlijker en koos dus voor een wat zachtere, licht roze kleurtje.

 

outfit

 

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met Invito Nederland

OUTFIT INFORMATIE

Sneakers Nike: Invito

Verder outfit info via Polyvore

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *