NEW IN | VINTAGE FINDS MAY/JUNE/JULY

Ik heb de afgelopen maanden weer veel leuke vintage items geshopt! Vandaag laat ik ze aan je zien! Lees verder…

Vintage shoppen is een van mijn favorieten bezigheden. Lekker struinen door de rekken op zoek naar dat ene pareltje. De afgelopen maanden heb ik weer veel pareltjes gevonden op verschillende locaties en ik laat ze graag aan je zien!

THE VINTAGE REBEL KILO SALE BREDA – 22 Mei

Eind mei stond de Vintage Rebel weer in Breda, dus daar moest ik zeker een kijkje nemen! Dit is mijn favoriete kilo sale en ik kom dan ook vaak thuis met heel veel leuke items! Dit zijn grote deels de items die ik kocht tijdens de sale:

(ik kocht ook nog twee Kenzo blazers en twee Valentino blazers in grijs/zwart/groene kleuren)

Toen ik deze twee gekleurde blazers zag wist ik meteen dat die met me mee naar huis gingen. Ik was al lang opzoek naar blazer in leuke kleurtjes en deze roze en paarse zijn perfect!

Daarnaast kocht ik drie tassen. Allemaal een beetje in de rotan/riet/gewoven stijl. Ik vind ze super en draag ze ook erg vaak. Je ziet ze dan ook vaak voorbij komen op mijn Instagram.

Daarnaast kocht ik drie rokken. Twee wikkelrokken en een gewone rok. De wikkelrokken zijn ook in een roze en paarse kleur en ook deze heb ik al een aantal keer gedragen. De groene rok heb ik nog niet gedragen. Hier moet ik nog even een leuke outfit voor bedenken, want de print op de rok is super!

THINK TWICE TWO EURO DAY – 29 MEI

Eind mei ging ik ook een dagje naar Antwerpen voor de 2 euro dag van Think Twice. Think Twice is een tweedehandswinkels in België met drie vestigingen in Antwerpen. Elke maand, meestal aan het einde van de maand, hebben ze Think Twice days. In deze week worden de items elke dag goedkoper. Zo is het bijvoorbeeld eerst 30% korting, dan 50% korting op alles, dan €5 euro per item en zo afgeteld tot €1 per item. Hier vind ik altijd de allerleukste items én omdat het zo goedkoop is, vind ik het ook altijd de perfecte manier om nieuwe stijlen en items uit te proberen!

Tijdens deze dag ben ik echt los gegaan. Er waren zó veel leuke items! Ik heb bijna mijn hele zomer garderobe geshopt haha! Zo kocht ik drie bloesjes waarvan twee warm gele bloesjes, waarvan 1 geprint is. Kocht ik een vintage blazer met geborduurd korte mouwen, een poncho met schelpen detail, een crochet top, een prachtig gekleurde pareo, vijf wikkelrokken, een riem en een tas. Een hele lading met kleurrijke kleding dus. Met alles ben ik enorm blij en de meeste items heb ik al veel gedragen of gecombineerd in een outfit op mijn instagram.

RESHARE STORE TILBURG – 22 JULI

De Reshare Store in Tilburg heeft een heel leuk rek met allemaal vintage items en ik vond hier vorige week een super tof item! Namelijk deze seventies jurk! De kleuren van deze jurk zijn echt geweldig, en door de knopen kan ik deze ook dragen als een soort duster. Ik denk dat ik dit item uiteindelijk zo zal gaan dragen.

Wat is jouw favorieten item? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *