OUTFIT OF THE DAY | BLUE FISH

Weer een outfit met een vissenprint! Lees verder…

Als je mijn blogpost van gisteren hebt gelezen, heb je vast gezien dat ik een blouse met vissenprint combineerde met een wikkelrok. Vandaag, in deze ‘outfit of the day’ combineer ik een wikkelrok mét vissenprint! #thebestofbothworlds

Gisteren vertelde ik al dat ik erg fan ben van alles met een vissen/schelpen/zeepaardjes etc print. Tijdens een €2 sale bij Think Twice in Antwerpen kocht ik dit super leuke wikkelrokje met vissenprint. Het is volgens mij eigenlijk bedoeld als beach coverup, maar ik vind hem ook leuk gecombineerd in een ‘echte’ outfit.

Ik combineer dit rokje met een zijde fel blauwe blouse, die ik tevens ook tijdens een sale van Think Twice kocht, voor €1. Dit is ook echt een van mijn favoriete bloesjes. Het materiaal, de kleur, i love it!

Met deze outfit combineer ik een clutch die ik ook kocht tijdens de €2 sale van Think Twice. De print heeft wat weg van Gucci met de logo’s.

Doordat ik deze drie items kocht tijdens een vintage sale is deze outfit echt goedkoop. De rok, blouse en tas samen waren maar €5 😱

Om de outfit af te maken draag ik blauwe sandaaltjes die ik ooit kreeg van Elise Store, een zwarte zonnebril van Furla die ik kreeg tijdens een samenwerking met Designer Outlet Roermond en een aantal leuke sieraden die ik overal en nergens vandaag heb gehaald.

Wat vind je van deze outfit? En wat vind je leuker, de blouse met vissen print of de rok met vissenprint?

Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *