OUTFIT OF THE DAY | PURPLE AND BLUE

Een blauw met paarse outfit met veel vintage items! Lees verder….

In deze ‘outfit of the day’ staat deze super toffe blauw met paarse outfit centraal! In deze outfit combineer ik een aantal van mijn nieuwste vintage vondsten.

Ik draag een van mijn favoriete bloesjes. Deze knal blauwe blouse met paars/roze vissenprint kocht ik vorig jaar in een vintage winkel in Barcelona. Ik word altijd zo blij van kleding met vissen, schelpen, koraal, zeepaardjes etc! De print in combinatie met de kleuren vind ik echt geweldig. Veel mensen zullen deze blouse to much vinden, maar dat vind ik juist leuk haha!

Ik combineer de blouse met een paarse wikkel rok die ik kocht tijdens een vintage kilo sale vorige maand. De witte print in combinatie met het paars vind ik erg mooi en uniek.

Het tasje dat ik draag kocht ik ook tijdens diezelfde vintage kilo sale. Het model is classy, maar door de materialen en kleuren van de tas krijgt de tas wat meer beach vibes. Een perfecte match met de vissen blouse dus!

Om de outfit af te maken draag ik hoge witte laarzen van Sacha en een witte zonnebril van Gucci.

Wat vind jij van deze vissen blouse? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *