OUTFIT OF THE DAY | PURPLE PRINT

Vandaag laat ik je dit fantastische setje zien van Refined Department! Lees verder…

Als je me op Instagram volgt, heb je misschien al voorbij zien komen dat ik erg van ben van Refined Department. Hun setjes, prints en kleuren zijn altijd on point en ook de materialen zijn super.

Ik ontving dit prachtige setje met wit paarse zebra print van dit merk. Het heeft een wat dikkere stof, wat erg fijn is en er meteen ook luxe uitziet. Het setje bestaat uit een broek en een shirt met dezelfde print. Je kunt ze dus los dragen of, net zoals ik hier heb gedaan, samen. Dan lijkt het net een jumpsuit, maar dan zit het fijner, haha!

Ik combineer dit setje met roze accessoires. Het tasje dat ik draag kocht ik deze zomer in Ibiza, in een heel leuk winkeltje genaamd Ruta. Daarnaast draag ik mijn roze bucket hat van Jacquemus, waar ik erg fan van ben. Als schoenen draag ik goud met beige sandaaltjes van Van Haren. Verder draag ik verschillende kettingen, waarvan ik de eye catcher – de oranje met oog – heb ik zelf gemaakt.

Wat vind jij van dit setje? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *