NEW IN | IPHONE 7 + HOESJES

 

Hee,

Gisteren kocht ik een nieuwe telefoon! Lees verder…

 

 

Ik kocht namelijk een iPhone 7 in het goud! Ik had al bijna twee en een half jaar een iPhone 5S. Nu vond ik het wel echt tijd om een nieuwe mobiel te kopen. Ik zat lang te twijfelen tussen een 6S en een 7, maar koos uiteindelijk toch voor de 7. Deze heeft namelijk een goede camera, waardoor als ik naar een event ga, ik nu met mijn mobiel foto’s kan maken, en dus niet perse mijn grote spiegelreflex camera mee te nemen! Dit scheelt natuurlijk veel in gewicht, en ik hoef niet met meerdere tassen te schouwen!

Wat ook anders is aan de iPhone 7, is dat hij geen gaatje heeft voor je oortjes, maar dit is ook niet nodig. De oortjes die je bij je iPhone krijgt, hebben hetzelfde uiteinde als je oplader, waardoor het gewoon past en je niets extra’s hoeft mee te nemen. Verder, als je wel gewoon oortjes wilt gebruiken met een ‘normaal’ uiteinde, krijg je er ook een klein snoertje bij waardoor je ook normale oortjes kunt gebruiken! Als je nou echt perse je telefoon wilt opladen én muziek wilt luisteren/wilt bellen, dan kun je ook een extra verlengstukje erbij kopen waardoor dit wel kan.

 

 

Verder ben ik heel tevreden met de telefoon in het algemeen. Het beeld is mooi, de muziek (luidsprekers) zijn veel beter dan dat ik gewend was én de homebutton is een soort van touchscreen, wat ik super fijn vind!

Ik koos voor de gouden kleur, omdat ik die het mooiste vind. Ook mijn vorige iPhone was in die kleur. Nu wil ik graag mijn iPhone goed beschermen, en ontving ik twee toffe hoesjes! Een heeft ‘gouden’ vlokjes, en de andere heeft een marble print, I love it! Ze zitten mooi om de telefoon heen. Ik ben er super positief over!

 

 

Ik ben echt heel erg blij met mijn nieuwe telefoon, ook al was het een rib uit mijn lijf hahaha, maar #hardworkpaysoff!

Xxx Isabeau

SHOP THE CASES

Flakes iPhone case, ZeroVintage | Marble, ZeroVintage

3 Reacties

 1. 24 januari 2017 / 13:14

  Wauw, die met die gouden vlokjes is super leuk! Hoe kom je daaraan? x Anne (Fashioninspiratie)

  • Isabeau
   Auteur
   24 januari 2017 / 13:17

   Hi! Dankejwel! De linkjes naar de hoesjes staan onderaan de blogpost! xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *