IN THE SPOTLIGHT | MY JEWELLERY T-SHIRTS

Vandaag de eerste blogpost in een nieuwe categorie! In ‘In The Spotlight’ ga ik leuke items en merken voor je uitlichten. Vandaag; de t-shirts van My Jewellery!

Zoals de meeste wel van jullie weten ben ik dol op kleur, maar vooral op het combineren van kleuren. Een van de kleurencombinaties waar ik het meest blij van wordt is oranje en paars. In dit t-shirt van My Jewellery komen deze kleuren prachtig samen. De paarse kleur van de tekst springt er mooi uit door de oranje, koraal achtige kleur van het shirt.

Op de achterkant staat groot de tekst ‘The Journey’, en op de voorkant de tekst ‘Positive thoughts generate positive feelings and attract positive life experiences’. Super leuke inspirerende quotes die passen bij de vrolijke kleurtjes van het shirt.

Naast dit shirt, heeft het merk nog meer kleurrijke t-shirts dames, in heel veel verschillende kleuren(combinaties), printjes en/of tekst. Zelf vind ik ook het witte shirt met daarop in kobalt blauw de tekst ‘Smile More Today’ erg leuk!

In de outfit die op de foto’s te zien is heb ik het shirt gecombineerd met gouden sieraden en een paarse glitter broek. Super leuk en echt een makkelijke outfit, maar je kunt een shirt natuurlijk op veel meer manieren combineren.

Zeker voor in de zomer vind ik het altijd echt super leuk om een shirt te combineren met een rok. In deze blogpost, een ‘outfit of the day’ uit Marrakech, heb ik bijvoorbeeld een shirt gecombineerd met een rok. Hier had ik gekozen voor een wat lange rok met een printje. Als schoenen draag ik hier gouden sneakers, wat de look wat stoerder maakt. Ik ben ook groot fan van het combineren van een shirt met een wat korte rok met daaronder laarzen. Bijvoorbeeld cowboylaarzen, die je nu veel voorbij ziet komen. Ik heb zelf een hele collectie aan cowboylaarzen, en vooral die met metallic vind ik erg leuk om te combineren in zo’n look.

Een t-shirt is altijd goed. Of die nou een te gekke kleur of een meer basic kleur zoals wit of zwart heeft, het maakt niet uit. Met een t-shirt kan je eindeloos blijven combineren waardoor het altijd wel past bij jouw stijl. Meer weten over kleuren(theorie) en het combineren van kleuren? Neem dan een kijkje op mijn Pinterest!

Ik ben erg benieuwd of jij wel eens een gekleurd t shirt draagt en hoe je deze dan combineert! Draag jij een t shirt vaker met een broek, een rok of juist onder een jurk, pak of jumpsuit? Laat het me vooral weten in de reacties onder deze blog en wie weet inspireren we elkaar wel!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *