OUTFIT OF THE DAY | SUMMER READY

Ik heb weer een aantal hele toffe items ontvangen in samenwerking met FemmeLuxe! Lees verder…

Het is alweer even geleden dat ik jullie mijn nieuwe items van FemmeLuxe liet zien! Waar ik de vorige keer vooral veel loungewear setjes ontving, heb ik deze keer meer zomerse items ontvangen.

Ik zal je vandaag drie jurkjes en een vest laten zien en je hierbij ook tips geven over hoe je deze zou kunnen stijlen!

Het eerste jurkje is een basic zwart jurkje. Een echte ‘little black dress‘ zoals dat ook wel wordt genoemd. Zoals je misschien wel weet draag ik eigenlijk nooit zwart, en dit jurkje is dan ook een van de weinige zwarte items in mijn kast.

Het jurkje heeft spaghetti bandjes en heeft ruffles aan de zij- en achterkant. Hij is gemaakt van een stretchy stof dus hij zit dan ook super fijn!

Dit jurkje zou ik op verschillende manieren combineren. Mijn favoriet zou zijn om het jurkje te combineren met zwart/witte hoge cowboylaarzen en veel sieraden. Je zou hem ook kunnen combineren met dr. Martens of met een mooie sandaal met hak.

Deze jurk, genaamd Black Slinky Ruched Strappy Mini Dress – Yaretzi, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Icon korting van 10% met de code ICON10. Een super deal dus!

Dit jurkje heeft hetzelfde model als het zwarte jurkje, maar dan in een mooie, kahki groene kleur. Ook deze is dus gemaakt van een fijne stretchy stof en heeft ruffles aan de zij- en achterkant.

Ook dit jurkje zou ik combineren met hoge laarzen, maar dan met witte laarzen. Ook heb ik zilver met groene cowboylaarzen die ook heel tof zouden staan onder dit jurkje. Ook dit jurkje zou je kunnen combineren met zwarte dr. Martens of sandaaltjes met een hak. Je zou deze zelfs casual kunnen combineren met sneakers!

Deze jurk, genaamd Olive Ruched Midi Bodycon Dress – Taylor, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Icon korting van 10% met de code ICON10. Een super deal dus!

Het derde en laatste jurkje heeft een andere model dan de twee hiervoor. Deze heeft een champagne-achtige kleur en een plooi.

Deze jurk zou ik zelf combineren met een een leuke sandaal met hak in bijvoorbeeld een witte of champagne achtige kleur.

Deze jurk, genaamd Mocha Satin Ruched Split Strappy Bodycon Midi Dress – Savannah, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Icon korting van 10% met de code ICON10. Een super deal dus!

Het laatste item is dit lange, licht roze vest. Thuis hou ik ervan om een lekker vest aan te doen en deze is dus top!

Ik zou dan ook dit vest combineren met een loungewear set voor een heerlijk avondje op de bank. Ik denk dat ik dan zou gaan voor een set in een beige kleur.

Dit vest, genaamd Rose Knitted Long Puff Sleeve Midi Longline Cardigan – Poppy, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Icon korting van 10% met de code ICON10. Een super deal dus!

Dit waren weer mijn nieuwe items van FemmeLuxe! Welke is jouw favoriet? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *