INSPIRATION | ACTIVEWEAR

Time to workout! Lees verder…

Een van de leukste dingen om te doen in mijn vrije tijd vind ik sporten! Ik sta het liefst meerdere dagen per week in de sportschool en volg lessen als Xcore en spinning. Tijdens het sporten vind ik het ook altijd fijn om iets te dragen waar ik me fijn in voel, en meestal is dat een lange sportlegging en een cropped top.

Meestal draag ik een zwarte combo set, maar het leek me erg leuk om eens te kijken naar andere kleuren, of misschien zelf een andere zwarte set, maar dan met een extra touch. Ik kwam op de website van LASCANA terecht, waar ze verschillende bijpassende setjes sportkleding hebben die ook bestaan uit een lange sportlegging en een cropped top.

Ik heb mijn drie favorieten van de website op een rijtje gezet en ga ze vandaag aan je laten zien!

Active by LASCANA Stone

Dit setje bestaat uit een top en een legging. De active by LASCANA crop-top heeft een racerback en meshinzetten en de legging heeft naast een brede comfortband ook een streep met het logo aan de zijkant. Zelf vind ik de kleur van deze set, stone, heel erg mooi! Echt een unieke kleur! Ook de mestinzetten aan de voor- en achterkant van de top zijn erg uniek.

Active by LASCANA Zwart

Ook dit setje bestaat uit een top en een legging. De active by LASCANA crop-top heeft een glanzende boord en logo-opschrift en ook de legging heeft glanzende inzetten. De glanzende stukken in deze set vind ik echt heel erg mooi, echt even een andere, unieke touch. Super tof!

Active by LASCANA Kaki

Het laatste setje bestaat ook uit een top en een legging. De active by LASCANA crop-top heeft ook een glanzende boord en logo-opschrift en ook de legging heeft glanzende inzetten. Het is hetzelfde setje als de zwarte, maar dan in een mooie, groen kaki kleur. Ik vind deze set in het zwart al mooi, maar misschien vind ik hem in deze kleur zelfs nog mooier! Door de kaki kleur zie je echt de glanzende stukken goed zitten. Echt super mooi!

Welke van deze drie setjes is jouw favoriet? Naast deze setjes zijn er nog veel meer verschillende sportkleding items op LASCANA te vinden, dus neem er zeker even een kijkje!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *