OUTFIT OF THE DAY | COMFY AND CHIC

Ik ontving weer een aantal prachtige items van Femme Luxe, en vandaag laat ik deze aan je zien! Lees verder…

Maar eerst, hoe eerst heerlijk is dit zonnetje! Ik ben zoo blij dat de zon eindelijk weer al een aantal dagen aan het schijnen is! Ik krijg ook meteen helemaal zin in de zomer!

En nu weer terug naar de prachtige items die ik ontving van Femme Luxe. Ik ontving twee loungewear sets, en misschien wel mijn favorieten tot nu toe! Naast de twee loungewear sets ontving ik ook twee jurkjes, so let’s get started!

Het eerste loungewear setje is deze geweldige set in een donker bruine kleur. De set bestaat uit een joggingbroek en een sweater. De joggingbroek heeft een trekkoord, wat super handig is! Verder heeft dit setje beige stiksels aan de buitenkant, wat een mooi en speciaal effect geeft. Ook zit er een elastiek aan de onderkant van de broek bij de enkel, wat ik zelf altijd super handig vind. 

Ik heb dit setje gecombineerd als echt een thuis werk outfit, met veel goud-kleurige sieraden en Uggs. Hoe leuk is het trouwens dat Uggs weer helemaal terug in zijn en je deze steeds vaker voorbij ziet komen op Instagram en in magazines. Ik ben in ieder geval helemaal fan!

Ik zou deze set ook dragen voor een dagje naar de stad, de bioscoop of een snelle boodschap. Dan zou ik het combineren met witte chelsea boots, mijn Burberry trenchcoat en een witte of donker bruine tas.

Deze loungewear set, genaamd Chocolate Oversized Exposed Seam Long Sleeve Sweatshirt Cuffed Joggers Loungewear Set – Finely, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Party korting van 15% met de code PARTY15. Een super deal dus!

De tweede loungewear set die ik ontving was deze set in een prachtige blauwe kleur. Deze kleur blauw is echt een van mijn favoriete kleuren. Het setje bestaat uit een joggingbroek en een cropped sweater. De joggingbroek heeft een trekkoord, wat super handig is! Ook de sweater heeft aan de onderkant een trekkoord. Verder heeft de sweater ook een capuchon.

Ik heb dit setje op een sportieve manier gecombineerd, namelijk met sneakers. Deze New Balance sneakers heb ik al een hele tijd, maar ik draag ze niet vaak. De kleur van het logo is precies dezelfde kleur als de set, dus deze set is de perfecte combinatie! Verder draag ik bij deze look verschillende goud kleurige sieraden.

Ook chelsea boots zouden denk ik heel leuk staan bij deze set! Wit gekleurde, of wit met zwart gekleurde.

Deze loungewear set, genaamd Dusky Blue Boxy Cropped Hoodie Cuffed Joggers Loungewear Set – Cailleigh, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met Party korting van 15% met de code PARTY15. Een super deal dus!

Dan dit fantastische jurkje. Hoe tof is deze! De print en de oranje kleur geven het jurkje een beetje een retro 70’s vibe, wat ik enorm leuk vind. Ook de flared mouwen vind ik erg tof!

Ik zou dit jurkje combineren met witte hoge cowboy laarzen, goud kleurige sieraden en een tasje in een oranje terra cotta achtige kleur. Ik kan niet wachten op de zomer zodat ik dit jurkje kan dragen!

Dit jurkje, genaamd Multi- Colour Orange Abstract Print Mesh Flare Sleeve Belted Mini Wrap Dress – Marjorie en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Party korting van 15% met de code PARTY15. Een super deal dus!

Last but not least deze oranje jurk! Echt een perfect zomer jurkje! Ik zie mezelf al helemaal zitten, aan het strand met een mocktail in mijn hand, can’t wait!

Ik zou dit jurkje combineren met oranje lage, open hakken die ik vorig jaar ontving. Verder zou ik goud kleurige sieraden dragen en statement oorbellen. Een perfect colourblock outfit!

Dit jurkje, genaamd Orange Slinky Ruched Tie Strap Bodycon Mini Dress – Beau en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Party korting van 15% met de code PARTY15. Een super deal dus!

Welke van de vier is jouw favoriet! Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *