OUTFIT OF THE DAY | BROWNS

Happy 2022! Vandaag in mijn eerste blogpost van 2022 laat ik je deze toffe outfit én twee andere looks zien! Lees verder…

Vandaag een blogpost in samenwerking met Femme Luxe, waar ik je drie outfits laat zien. In mijn vorige twee blogposts in samenwerking met Femme Luxe liet ik vooral loungewear setjes zien. Deze draag ik met veel plezier tijdens deze koude dagen. Vooral de zwarte en groene loungewear sets zijn mijn favoriet. In deze blogpost laat ik je weer een loungewear set zien, maar ook een toffe flared broek en een jurkje.

Het eerste item is deze bruine, flared broek. De broek heeft een ribbel structuur en zit erg fijn. Ik heb deze broek gecombineerd met een col shirt met een bruin/witte print, een Burberry trenchcoat, Gucci tas, donkerbruine muts, sneakers en verschillende sieraden.

Een perfecte look voor een wandeling of een dagje shoppen. Een andere manier waarop ik deze broek zou combineren is op een meer chille, lounge manier. Bijvoorbeeld met een beige of bruine hoodie en Uggs. Uggs zie je nu steeds meer terugkomen en I kind of like it!

Deze flared broek set, genaamd Chocolate High Waisted Flare Leg Trousers – Arabelle‘, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met Party korting van 15%. Een super deal dus!

Het eerste loungewear setje dat ik graag wil laten zien is dit toffe groene setje. Dit loungewear setje bestaat uit een broek en een cropped vest. In mijn vorige blogpost kon je ook een zwart loungewear setje zien van Femme Luxe, maar deze is net wat anders. Dit setje heeft aan de zijkant van de broek een donker grijze streep en ook op het vestje zitten verschillende grijze strepen. Dit geeft een hele sportieve feel aan dit setje. Verder heeft dit setje zilveren details, die je terug ziet komen in de rits.

Ik heb dit setje gecombineerd met hightop sneakers en gouden sieraden. Zo is de look sportief, maar ook chill. Ik zou deze look afmaken met een grijze leren trenchcoat, een zwarte tas, en het misschien nog afmaken met een leuke zwarte of grijze muts of pet.

Deze loungewear set, genaamd ‘Grey, Charcoal & Black Striped High Neck Long Sleeve Cropped Sweatshirt High Waisted Joggers Loungewear Set – Gavrila‘, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met Party korting van 15%. Een super deal dus!

Als laatste item dit prachtige wijn rode/donker rode jurkje. Dit jurkje is echt super tof party jurkje! Het jurkje is een mooie kleur donker rode, perfect voor de winter maanden. Dit jurkje is asymmetrisch en heeft prachtige bandjes, namelijk met diamantjes. Je kunt deze eraf halen en veranderen als je zou willen. Dit heb ik zelf nog nooit gezien, super tof!

Ik zou dit jurkje zelf combineren met hoge laarzen. Zelf heb ik verschillende hoge laarzen, zoals witte, zwarte, zwart/witte en roze/geel/witte cowboy laarzen, hoge Chelsea boots in zwart en wit, hoge rode laarzen en hoge gouden glitter laarzen. Ik denk dat ik bij dit jurkje zou kiezen voor de hoge gouden glitter laarzen. Ik zou de look afmaken met statement oorbellen.

Dit jurkje, genaamd ‘Wine Satin Plunge Diamante Detail Strappy Asymmetric Bodycon Midi Dress – Pamela‘ , en alle andere items op de site, zijn nu te koop met Party korting van 15%. Een super deal dus!

Mijn favoriete look van de drie is denk ik de eerste, met de bruine flared broek. Wat is jouw favoriet uit deze blogpost? Let me know!

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met Femme Luxe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *