Bye 2021, Hello 2022

Zoals elk jaar blik ik terug op het afgelopen jaar! Lees verder…

2021, een jaar met ups and downs voor vele van ons. Vandaag, op 31 december 2021 blik ik terug op dit bewogen jaar, waar ik me probeer te focussen op de positieve highlights van dit jaar voor mij.

In 2021….. Ging ik voor het eerst langs de Mac drive, wandelde ik veel in de dikke sneeuw, maakte ik verschillende puzzels en at ik veel gebakjes. Ik kocht een nieuwe laptop, keek veel interessante webinars over kleuren en trend, las veel boeken over kleur bijvoorbeeld het boek van Pantone, Het geheime leven van kleur, Het kleine boek over kleur etc. Ik had een nieuwe kamer en richtte deze helemaal in, ging veel shoppen in kringloopwinkels, ging naar drie vintage kilosales, maakte ik zelf veel kettingen, stond ik model voor een schoolproject van een vriendin, sportte veel, had ik een fotoshoot met mijn nichtjes en vierde kerst met mijn familie.

In 2021…. Dronk ik veel Virgin Pornstars op terrasjes, kreeg ik een Facial behandeling bij Rituals, ging ik twee keer shoppen in Antwerpen en bezocht ik Designer Outlet Rosada Barcelona, Designer Outlet Roermond en Fashion Outlet Batavia Stad. 

In 2021… Bezocht ik de Van Gogh kerk in Etten-Leur, de Sagrada Familia in Barcelona, de Dutch Design Week in Eindhoven, De Nachtbröchten galerij in Roermond, de Frida Kahlo tentoonstelling in het Drents Museum in Assen en de Goth tentoonstelling in het Design Museum Den Bosch 

In 2021… Ging ik drie weken op vakantie naar Spanje, waar ik onder andere naar het White Summer Festival ging, veel op het strand lag, naar Barcelona ging en het prachtige blauwe stadje Cadagues bezocht. 

In 2021… Ben ik op boottour geweest in Rotterdam en heb gegeten in de Euromast, wel 100 meter boven de grond en reed ik voor het eerst alleen lange afstanden, zoals naar Amsterdam en Roermond.

In 2021… Ging ik naar Rotterdam en maakte toffe instagram foto’s, had ik een high-tea met heel veel lekker op mijn verjaardag, kocht ik een Gucci tas voor mijn verjaardag en dronk ik veel warme chocolademelk. 

In 2021… Behaalde ik een certificaat voor de cursus ‘Love as a Force for Social Justice’ van Stanford University, een certificaat voor de cursus ‘Managing the Company of the Future’ bij de University of London, een certificaat voor de cursus ‘The Science Of Well-Being’ van Yale en certificaten voor de cursussen ‘Color and Cultural Connections’ en ‘SEO Foundations’ van LinkedIn. Ik ben veel bezig geweest met (open) sollicitaties, werkte aan mijn nieuwe website (die hopelijk snel live gaat), schreef veel artikelen voor Science Of The Time en maakte veel trend kleuren schema’s voor Studio Trend Forecast 

In 2021… Maakte ik veel fotos voor instagram (wel 214!) op nieuwe, toffe plekken en was ik erg actief op Vinted waar ik maar liefst 116 items verkocht.

Daarnaast was naast al deze highlights en positiviteit dit jaar ook een moeilijk jaar waarin mijn opa overleed. 

Processed with VSCO with a5 preset

Ik had veel toffe campagnes en samenwerkingen dit jaar met:

Sacha (6x), LOQI, Loavies (2x), WEAT, Colourful Rebel, Johnny Doodle, Coca Cola, Bertje Vintage, Valentino Handbags, Inchains Jewelry, Milo Boots, Silhouette Eyewear (ambassadeur), Duux, Holdit, 24 ice, Rituals, Linjer Jewelry, My Jewellery (3x), Nelson Schoenen (ambassadeur), Lofty Manner, John Beerens (2x), Moroccan Oil (2x), Designer Outlet Roermond, Urbanista, Xandres Belgium, Chiquelle (3x), Bondi Sands, Most Wanted, Femme Luxe (2x), Mesauda Cosmetics, Krakatau en Topo Chico.

Ik hoop in 2022 weer veel te leren, toffe content te maken in samenwerking met merken en gezondheid voor mensen om mij heen.

Fijne jaarwisseling en stay safe!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *