OUTFIT OF THE DAY | LOUNGE WEAR

Vandaag laat ik je drie comfy outfits zien in in zwarte en groene kleuren voor de koude dagen in samenwerking met FemmeLuxeLees verder…

In mijn vorige blogspot kon je lezen hoe ik drie verschillende loungewear setjes en een jurkje had ontvangen van Femme Luxe. Via social media kreeg ik hele leuke reacties, dus ik dacht, waarom niet nog zo’n blogpost samenstellen! Zeker voor deze koude december maand is het dragen van loungewear perfect! Ook omdat we sinds deze week weer in een harde lockdown zitten en we dus veel tijd doorbrengen thuis, is het hebben van een loungewear setje een echte must.

Deze keer heb ik weer drie toffe loungewear setjes en een jurkje morgen ontvangen. Deze keer is het een groene set, twee zwarte en een roze jurkje.

Het eerste loungewear setje dat ik graag wil laten zien is dit toffe groene setje. Dit loungewear setje bestaat uit een broek en een cropped vest. In mijn vorige blogpost kon je ook een groen loungewear setje zien van Femme Luxe, maar deze is net wat anders. Dit setje heeft aan de zijkant van de broek een witte streep en ook op het vestje zitten verschillende witte strepen. Dit geeft een hele sportieve feel aan dit setje. Verder heeft dit setje zilveren details, die je terug ziet komen in de rits en de eyelets bij de broek.

Ik heb dit setje gecombineerd met witte Chelsea boots en gouden sieraden. Zo is de look sportief, maar ook chill. Ik zou deze look afmaken met een beige (burberry) trenchcoat, een witte tas met gouden details, en het misschien nog afmaken met een leuke beige of groene muts.

Deze loungewear set, genaamd ‘Sage Long Sleeve Cropped Elasticated Zip Up Sweatshirt Cuffed Joggers Loungewear Set – Gracie‘, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met Party korting van 15%. Een super deal dus!

Het tweede comfy loungewear setje is een helemaal zwarte variant. Zoals vele wel weten, draag ik niet vaak zwarte kleding, maar een zwart loungewear setje is wel echt een musthave. Het setje bestaat uit een joggingbroek en een sweater, die beiden een fleece binnenkant hebben, wat natuurlijk heerlijk warm en zacht is. Dit setje is perfect om te dragen met verschillende laagjes, wat ik altijd erg leuk vind. Nu draag ik dit setje in combinatie met zwart/witte Chelsea boots en gouden sieraden. Ook deze outfit zou ik afstylen met een jas, maar dan met een dikkere winterjas, zoals bijvoorbeeld een lange puffer coat of een teddy jas. Ook dan zou ik de look afmaken met een muts of een pet, bijvoorbeeld een beige of zwarte muts, of een stoffen of leren cap.

Deze loungewear set, genaamd ‘Black Oversized Crew Neck Sweatshirt Cuffed Joggers Loungewear Set – Averi‘, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met Party korting van 15%. Een super deal dus!

De laatste loungewear set is dit toffe setje. Deze bestaat uit een flared joggingbroek en een sweater met pofmouwen en een peplum onderkant. Helaas paste ik dit setje niet dus kon ik geen foto maken waar ik de set aan had, maar hij is nog steeds super tof en wilde hem daarom dus ook graag laten zien.

Deze set is super uniek en is naast comfortabel ook nog eens chic en fashionable. Zelf zou ik deze set combineren met zwarte laarzen met een blokhak en mooie grote sieraden en statement oorbellen. Ook deze set is aan de binnenkant fleece, wat het echt een heerlijk setje maakt.

Deze loungewear set, genaamd ‘Black High Neck Balloon Sleeve Frill Hem Jumper Flare Leg Loungewear Set – Sigrid‘, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met Party korting van 15%. Een super deal dus!

Als laatste item dit prachtige roze jurkje. Dit jurkje is echt super voor in de zomer maanden! Het jurkje is een mooie kleur roze, echt een van mijn favorieten kleuren op dit moment. Dit jurkje is er in heel veel verschillende kleuren, dus ook jouw favorieten kleur zit er vast bij! De achterkant van het jurkje is gerimpeld, wat een mooi effect geeft.

Ik zou dit jurkje zelf combineren met hoge laarzen. Zelf heb ik verschillende hoge laarzen, zoals witte, zwarte, zwart/witte en roze/geel/witte cowboy laarzen, hoge Chelsea boots in zwart en wit, en hoge rode laarzen. Ik denk dat ik bij dit jurkje zou kiezen voor de witte cowboy laarzen. Ik zou de look afmaken met statement oorbellen.

Dit jurkje, genaamd ‘Hot Pink Slinky Ruched Mini Dress – Yaretzi‘ , en alle andere items op de site, zijn nu te koop met Party korting van 15%. Een super deal dus!

Welk loungesetje is jouw favoriet? En wat vind je van het mini jurkje in die mooie roze kleur? Let me know! Ik ben benieuwd!..

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met FemmeLuxe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *