OUTFIT OF THE DAY | COMFY FITS

Vandaag laat ik je een aantal comfy outfits zien in verschillende toffe kleuren voor de koude dagen in samenwerking met FemmeLuxe! Lees verder…

Ik heb drie hele leuke comfy loungesets ontvangen van FemmeLuxe en een feestjurkje. Perfect dus voor de aankomende decembermaand waar comfy en feestjes centraal staan!

Het eerste setje dat ik heb ontvangen is dit leuke oranje kleurige lounge pakje. Het setje bestaat uit een joggingbroek en een cropped sweater. De joggingbroek heeft een trekkoord, wat super handig is! Ook zit er een elastiek aan de onderkant van de broek bij de enkel, wat ik zelf altijd super handig vind. Het is een wat dunner materiaal, waardoor het perfect is om te combineren met verschillende laagjes. Ik denk er zelf aan om dit setje te combineren met een toffe, oversized jas in bijvoorbeeld een fel roze kleur, of juist een zachte, wit/beige jas. Helemaal leuk om dit lookje af te maken met een muts, chelsea boots en een mooie tas.

Voor nu heb ik het setje simpel en sportief gecombineerd met gouden sieraden en zwart/witte high-top sneakers.

Deze loungewear set, genaamd Rust Boxy loungewear set Kaysee, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Black Friday korting van 15%. Een super deal dus!

Het tweede comfy loungewear setje is deze lila tie-dye variant. Ook dit setje bestaat een joggingbroek en een cropped sweater. Deze sweater is iets korter dan de oranje variant. Ook dit setje is van een dunner materiaal gemaakt en dus perfect om leuke combinaties met laagjes mee te maken. Dit setje zou ook heel leuk zijn met een oversized jas. Bijvoorbeeld een lange teddy jas met een fluffy muts, of met een lange puffercoat. Ik heb zelf een lange puffercoat in een zwarte kleur. Ik zou deze loungeset combineren met die jas en chuncky zwarte Chelsea boots.

Ook deze set heb ik nu gecombineerd met gouden sieraden en zwart/witte high-top sneakers.

Deze loungewear set, genaamd Purple Tie-Dye loungeset Ava, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Black Friday korting van 15%. Een super deal dus!

Het derde en laatste loungewear setje is mijn favoriet van de drie. Het is gemaakt van een dikke, warme stof en heeft een prachtige kleur, sage green. Het setje bestaat uit een joggingbroek met een trekkoord die voor een soort paperbag trousers look zorgt, en een croptop. De kleur van deze set vind ik echt geweldig en is een van mijn favoriete groene kleuren. Wist je dat de kleur groen staat voor hoop en vrede en een associatie heeft met nieuw leven, jong, fris en vers, en verder met prilheid en natuurlijkheid?

Ook dit setje is leuk om te combineren met een oversized jas, maar is door de dikte ook perfect om gewoon als setje te dragen. Als ik met deze set een outfit zou maken, zou ik het combineren met mijn beige Burberry jas en chunky witte Chelsea boots. Maar ik vind dit setje ook erg leuk staan met deze sneakers. Net zoals de andere setjes heb ik ook dit setje voor deze keer simpel gehouden met gouden sieraden en zwart/witte high-top sneakers.

Deze loungewear set, genaamd Sage loungeset Alisha, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Black Friday korting van 15%. Een super deal dus!

Als laatste ontving ik dit leuke jurkje van FemmeLuxe. Dit is echt een feestjurkje, en dus perfect voor de december maand en al de feestjes die hiermee verbonden zijn. Dit mooie, blauwkleurige jurkje, is van een hele fijne stof gemaakt én kruipt ook niet omhoog als je hem draagt. Dat is natuurlijk een echte plus.

Ik zou dit jurkje zelf combineren met hoge laarzen. Zelf heb ik verschillende hoge laarzen, zoals witte, zwarte, zwart/witte en roze/geel/witte cowboy laarzen, hoge Chelsea boots in zwart en wit, en hoge rode laarzen. Ik denk dat ik bij dit jurkje zou kiezen voor de witte cowboy laarzen. Ik zou de look afmaken met statement oorbellen.

Dit jurkje, genaamd Royal Blue dress Liberty, en alle andere items op de site, zijn nu te koop met een Black Friday korting van 15%. Een super deal dus!

Welk loungesetje is jouw favoriet? En wat vind je van het mini jurkje in die mooie blauwe kleur? Let me know! Ik ben benieuwd!..

Xxx Isabeau

Deze blogpost is in samenwerking met FemmeLuxe

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *