OUTFIT OF THE DAY | COBALT BLUE

Vandaag weer na een lange tijd een ‘outfit of the day’ post. Ik laat jullie graag deze toffe outfit zien in samenwerking met Sacha Shoes! Lees verder…

In deze outfit combineer ik deze super toffe zwart witte Chelsea boots die ik ontving van Sacha Shoes. Ik hou erg van Chelsea boots en vindt ze perfect voor de herfst en de winter. Ik had al twee paar Chelsea boots, namelijk een chunky witte en een chunky zwarte variant. Toen ik deze zwart witte variant op de website zag was ik meteen om. Het is namelijk een perfect combinatie van mijn zwarte en witte boots. The best of both worlds.

Op de site van de Sacha en in de winkels kun je nog veel meer toffe Chelsea boots en andere enkellaarsjes vinden die perfect zijn voor de herfst en winter. Ik zou zeggen; go check it out!

Ik combineer deze boots met een nieuwe, kobalt blauwe jurk van Bimba Y Lola, die ik kocht in de La Roca Village (designer outlet) in Barcelona, Spanje. Ik ben erg van dit merk en toen ik zag dat ze die dag een grote sale hadden op de outlet prijs was ik meteen om en kocht ik deze jurk dan ook voor een goede deal. Hij is doorschijnend en oversized, waardoor ik er een beige onderjurkje onder draag.

Verder draag ik ook nog een andere vondst uit Barcelona, Spanje, namelijk de tas. Deze oranje tas is van Desigual en zo’n leuke eye-catcher voor een outfit! Sowieso vind ik de kleuren kobalt blauw en fel oranje een super toffe combinatie.

Om de outfit af te maken draag ik ook een aantal goud-kleurige sieraden, zoals oorbellen, een armband, kettingen en ringen.

Ik hoop dat je het weer leuk vond om een outfit of the day blogpost te lezen en let me know of je vaker een blogpost online wil zien! šŸ¤—

Xxx Isabeau

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *