OUTFIT OF THE DAY | MIX AND MATCH

Happy Tuesday! Lees verder...

Deze blogpost is in samenwerking met Femme Luxe

De spencer is een kledingstuk die niet meer weg te denken is uit het hedendaagse modebeeld. Veel merken brachten deze winter verschillende spencers uit, maar degene die vooral populair was en nog steeds is, is de spencer met de pied-de-poule print.

In deze outfit of the day post combineer ik deze zwart witte spencer met een wat meer kleurrijke outfit. Onder de spencer draag ik een geblokt blousje in een licht roze en witte kleur. Deze kocht ik een tijdje geleden bij een kringloop winkel en is van Massimo Duti. Deze geprinte blouse en spencer combineer ik met een licht blauwe gestreepte flair van Guess die ik vorig jaar kocht bij TK Maxx.

Ik combineer deze outfit met een vintage geblokte tas en witte hakken.

De spencer ontving ik even geleden van Femme Luxe. Naast dit kledingstuk ontving ik nog twee andere toffe items, namelijk een joggingbroek met een marmeren print en een khaki groen bodycon jurkje.

Ik ben benieuwd hoe jullie deze twee items zouden combineren. Let me know in the comments!

Xxx Isabeau

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *