Bye 2020, Hello 2021

Zoals elk jaar blik ik terug op het afgelopen jaar! Lees verder…

2020, een jaar met ups and downs voor vele van ons. Vandaag, op 31 december 2020 blik ik terug op dit bewogen jaar, waar ik me probeer te focussen op de positieve highlights van dit jaar voor mij.

In 2020 rondde ik mijn pre-master Culturele Sociologie af, won ik de Sociological Photo Contest 2019-2020′ en deed ik mijn leeronderzoek over ‘Hoe uiten sympathisanten van de Black Lives Matter Movement zich middels textiel en mode tijdens protesten: hoe is dit onderdeel van hun collectieve identiteit?’. Ik begon met het volgen van courses op internationale universiteiten en rondde de course ‘Health Across the Gender Spectrum’ van Stanford University af. Daarnaast begon ik ook met de course ‘Managing the Company of the Future’ op London University en de course ‘Love as a Force for Social Justice’ op Stanford University. Ik startte Studio Trend Forecast op en plaatste veel foto’s op het instagram account van @studiotrendforecast. Ik gaf een ted-talk over mijn carrière op mijn oude middelbare school en een trend-talk op de ‘conscious fashion meet-up’ over ‘Identity transformation through textile – From folklore to fast fashion to slow fashion’. Ook schreef ik artikelen voor Futurist Club van Carl Rondde en bekeek ik heel veel interessante online webinars.

Daarnaast verhuisde ik dit jaar van Tilburg naar Alphen-Chaam, ging ik naar de Try-Out van mijn favoriete Nederlandse Cabaratier Ronald Goedemondt, ging ik lunchen met mijn zusje, opa en oma bij het restaurant waar mijn nichtje werkt, bezocht ik twee vintage kilo sales, ging ik een dagje vintage shoppen in Antwerpen, stond ik model voor een fotocursus,  werd ik 23 jaar, ging ik op vakantie naar Spanje, heb ik veel gewandeld, maakte ik heel veel foto’s voor instagram, ging ik veel sporten, begon ik met een nieuwe sport, Krav Maga én verkocht ik heel veel items op UnitedWardrobe/Vinted (153! items)

Daarnaast was naast al deze highlights en positiviteit dit jaar ook een heel moeilijk jaar waarin mijn tante Karen overleed. 

Ik had in 2020 samenwerkingen met

Sacha (4x), VanHaren (4x), Burkely, Sony, Hummel (2x), 24ICE, Elise Store, Penny Lane Amsterdam, het Textielmuseum, BeautySkincareEsmee, ValentinoHandbags, LilyandRose, Miphologia Jewelery, FemmeLuxe, Loavies, Numph, NGHTBRD, Any Di, iDealofSweden, Mimao, My Jewellery, NuNoo bags.

Ik hoop in 2021 weer veel te leren, toffe content te maken in samenwerking met merken en gezondheid voor mensen om mij heen.

Fijne jaarwisseling en stay safe!

Xxx Isabeau

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *