EVENT | LUSH STORE DEN BOSCH

 

Twee weken geleden werd ik uitgenodigd door Lush om hun nieuwe winkel in Den Bosch te bekijken! Lees verder…

 

 

Iedereen kent het concept van Lush wel, duurzame, nauurlijke producten die niet getest zijn op dieren. Vroeger ging ik hier heen om de meeste mooie ‘bathbombs‘ te kopen, maar nu kijk ik naast deze producten ook naar het andere assortiment en ging er een wereld voor me open. In een blogpost van even geleden gaf ik al aan dat ik op dit moment alleen nog maar natuurlijke huidsverzorging gebruik en dit steeds meer wil gaan uitbreiden én ook meer natuurlijke verzorgingproducten wil gaan ontdekken. Lush is hiervoor natuurlijk top!

Zoals je misschien wel weet kun je bij Lush al je verpakkingen hergebruiken door ze mee terug te nemen naar de winkel. Maar nu hebben ze ook steeds meer ‘naked‘ producten. Dit zijn producten zonder verpakkingmateriaal, wat natuurlijk super is voor het milieu omdat er zo minder afval is. Ook hebben ze nu producten als ‘charity pot‘ waar de winst naar het goede doel gaat die op het potje staat.

Andere nieuwe producten bij Lush die voor mij nog onbekend waren was de parfums en de make-up. Van deze twee soorten producten werd ik gelijk enthiousiast, want na een natuurlijk skincare routine leek het mij een goede stap om ook natuurlijke makeup te gaan gebruiken en ik stond hierbij ook open voor natuurlijke parfum. Er ligt nog maar een heel klein gedeelte van de make-up in de winkel, maar online hebben ze een enorm assortiment, ook met lipstick en foundation!

De parfums zijn er in erg veel geuren en dit zijn vegan eau de cologne. Dit betekent dat ze een sterke geur hebben, waarbij ik het lekker vind om deze bijvoorbeeld op de spuiten op mijn kleding of juist een beetje in mijn nek/haar om vervolgens nog een andere parfum die mooi bij die geur past op te spuiten als mijn ‘echte’ parfum voor die dag.

 

Tijdens dit event gingen we ook aan de slag om zelf een product te maken! We maakte de ‘angels on bare skin‘. Ook deze bevat alleen natuurlijke producten en is vegan.

 

 

Hoe tof is dat?!

 

 

Daarnaast mochten we allemaal naast het product dat we zelf hadden gemaakt nog drie andere producten uitkiezen.

Ik koos voor de Eau de Cologne ‘Sun’, de natuurlijke gezichtspoeder met jojoba-olie ‘Emotional Brilliance’ en een wrap-doekje met tekeningen erop van dino’s.

 

 

Wat vindt jij van Lush producten en zou je ook de natuurlijke make-up gaan proberen? Let me know!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *