OUTFIT OF THE DAY | WHITE BOOTS AND ADIDAS SUIT

 

Hello to my new white boots! Lees verder…

 

 

Als je me langer volgt, dan weet je dat ik vaak adidas trackpants draag, zeker de gekleurde. Toen ik in Parijs woonde vorig jaar, ging ik vaak treasure shoppen in vintage winkels, en daar vond ik dit geweldige tracksuit! Deze witte adidas tracksuit bestaat uit een witte broek met aan de zijkant drukknopen die je open kan maken. Het vest is wit met zwart en heeft grijze mouwen in joggingstof die je er ook af kan halen zodat je korte mouwen hebt.

Ik combineer de tracksuit met een paarse fannypack én mijn nieuwe schoenen!

De schoenen die ik draag zijn witte laarzen met een hele mooie zwart hak! Ik draag eigenlijk altijd sneakers, maar ik neig de laatste tijd ook meer naar andere soort schoenen en zo dus ook deze hakken! Sinds ik ze heb ontvangen draag ik ze erg vaak en ik krijg er ook vaak complimenten over. Deze hakken zijn te koop bij sacha, waar ze nog veel meer leuke damesschoenen hebben! Zeker voor de lente en de zomer hebben ze al weer leuke schoenen in het assortiment!

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Tracksuit, ADIDAS | Heels, SACHA | Bag, Unknown

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *