EVENT | KLOFFIE MARKT FESTIVAL 2.0

 

Op zaterdag 6 april was ik uitgenodigd voor Kloffie Market Festival 2.0! Lees verder…

 

Kloffiemakt Festival is een evenement die helemaal in het teken staat van Slow Fashion en vintage designer items. Aangekomen bij de Hallen in Amsterdam was er een grote ruimte die bomvol stond met vintage designer items. Shirts, bloesjes, broeken, rokken, jassen, tassen en nog veeeel meer! Er was zo veel te zien en te ontdekken dat we snel begonnen met het zoeken naar onze treasures. Naast de vele vintage kraampjes stonden er ook een aantal duurzame merken en was er een DJ aanwezig.

Aan het einde van de middag waren er ook een aantal activiteiten. Om te beginnen de Slow Fashion Panel Talk met Freya Roski, Co-owner de KLOFFIE Markt en oprichter dameslabel ROSKI YARD, Chanel Trapman, Founder MUMSTER Productions en documentaire-maker ‘The Positive Chain of Change’ en Sjaak Hullekes, Modeontwerper en eigenaar van HUL LE KES. Zij spraken over slow fashion, wat mode en textiel voor hun betekent en hoe de modeindustrie er over een aantal jaar uit zal gaan zien.

Om de dag af te sluiten waren er live veilingen en een vintage designerloterij.

 

Nu ben je vast benieuwd wat ik op het festival hebt gekocht! Let’s start…

 

 

Het topstuk van de dag was wel deze tas! Deze Chanel(?) tas komt uit de jaren ’60 en is precies in de kleuren die ik vaak draag. Hij is namelijk wit/beige met licht blauw geblokt. Erin gegrafeerd is het logo van Chanel. Daarbij denk ik niet dat deze echt is omdat in de binnenkant niets van Chanel staat aangegeven. Maar naast dat deze tas waarschijnlijk niet echt is, vind ik hem zo enorm tof! De kleuren en het model, I love it! Ik kocht deze tas voor €50.

 

 

 

Het tweede item dat ik kocht was deze hoed. Ik was al een langere tijd opzoek naar een ‘fisher hat’ en vond deze altijd super tof staan bij andere mensen maar had nog geen mooie gevonden. Tot ik deze zag. Deze is blauw met zwarte slangenprint vind ik zo tof! Ik kocht deze voor €25.

 

 

 

Als laatste deze twee super toffe zonnebrillen! Dit was het eerste wat ik op het event zag en kocht deze dan ook als eerste. De vrouw die deze Burberry zonnebrillen verkocht had zelf op het hoofdkantoor van Burberry gewerkt en had dus door de jaren heen veel zonnebrillen verzameld. Er waren er dan ook veel te koop, maar ik besloot om voor deze twee te gaan. De eerste heeft een lila frame en heeft grote glazen. De zijkanten van het frame zijn dun wat ik bij dit model erg mooi vindt. De tweede zonnebril heeft een grijze, soort marmer uitstraling. Het logo op de zijkanten van het frame zijn anders dan de eerste en is lekker bold, wat ik erg goed vind passen bij deze zonnebril! De zonnebrillen waren €15 per stuk, dus ik kocht twee Burberry zonnebrillen voor €30?!

Deze items ga je zeker vaak terug zien komen op mijn instagram account, so make sure to follow me!

 

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *