NEW IN | GOLDEN EARRINGS

 

New golden earrings! Lees verder…

 

 

Even geleden ontving ik deze prachige oorbellen van Mostert Juweliers. Zo als je misschien wel weet draag ik altijd gouden sieraden. In mijn oren draag ik in het eerste gaatje een wat grotere gouden ring en in het tweede gaatje een klein goud ringetje die ik altijd in houd. Het kleine ringetje dat ik eerste in had was helemaal verkleurt, omdat deze zilver was met een goud laagje en dat gouden laagje door het vele dragen was vervaagt. Hierdoor was ik dus opzoek naar echte gouden ringetjes om mijn inmiddels zilveren ringetjes te vervangen!

Heel toevallig kreeg ik op dat moment een mailtje of ik graag gouden oorbellen zou willen ontvangen. Dat wilde ik wel! Ik keek op de site en er waren zoveel opties, wow! Uiteindelijk koos ik voor een paar gouden, bewerkte ringetjes met een doorsnede van 10 mm. Ze zijn gemaakt van 14 karaat goud en passen precies mooi om mijn oor heen zodat ik ze altijd kan inhouden en mijn oor dus altijd shined, haha!

 

Draag jij altijd goud of zilver? Let me know!

Xxx Isabeau

SHOP THIS ITEM

Mostert Juweliers

2 Reacties

  1. 24 april 2019 / 07:11

    Wauw!! Allereerst wat een mooie foto’s!! En hele leuke oorbellen!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *