OUTFIT OF THE DAY | REFLECTION

 

Showing off my new shoes twice! Lees verder…

 

De afgelopen tijd ben ik op mijn Instagram bezig met een nieuwe feed! Elke week staat een ander kleuren thema centraal en deze week was dat licht baluw, beige en een beetje rood. Vorige week was het geel en blauw, de week daarvoor groen, beige en wit en de week daarvoor oranje en rood. Volgende week komt de rood en burberry print feed online, die vind ik zelf heel erg tof!

Deze foto maakte ik in LocHal Tilburg, een nieuw gebouw waar onder andere de bibliotheek in zit. Het ziet er echt super tof uit én is ook nog eens heel fotogeniek!

In de outfit combineer ik de kleuren beige met blauw doormiddel van een beige col, een beige adidas broek en een blauwe jas. Verder draag ik mijn nieuwe witte chunky sneakers en mijn bruine pet. Voor het rode gedeelte van de foto heb ik rode lipstick op en een rode tasje.

Wat vind jij van mijn nieuwe Instagram feed? Let me know!

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Coat, Monki | Shirt, Mooi Company | Trousers, Adidas | Shoes, Puma by VanHaren | Cap, Action | Bag, Zara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *