INSPIRATION | SUMMERVIBES WITH THIS SWIMWEAR

 

Waiting for the summer to begin… Lees verder

 

Vaak ben ik te laat met het bestellen van bikini’s en zijn de leukste al uitverkocht. Daarom begin ik dit jaar vroeg met mijn zoektocht naar bikini’s en badpakken, en ik neem je hierin mee!

Ik kwam terecht op de website van LASCANA, een online webshop waar ze een grote collectie aan badmode hebben. Hier zit voor iedereen wel iets bij, zo ook voor mij! Ik zette mijn favoriete badmode van deze website op een rijtje voor je!:

 

 

Sportive black
Hoe tof is dit zwarte badpak van Adidas?! Dit badpak heeft een sportieve look door onder andere de drie bekende witte strepen aan de zijkant. Ook de crossbody straps aan de achterkant zijn super mooi. Een perfect badpak om zowel baantjes te trekken als te chillen aan het strand.

Dark blue sky
Deze bikini vind ik zo leuk! Vooral het topje vind ik erg mooi. Dit is een beugel bikini top, wat ik altijd erg mooi vind staan. Ook het broekje vind ik erg leuk. Deze heeft een vlecht aan de bovenkant, wat een leuke speelse touch geeft.

Light blue water
Deze bikini is denk ik wel mijn favoriet van dit hele lijstje. Ik hou erg van licht blauw en ik denk dat deze kleur ook heel erg mooi zal staan bij dark skine girls maar ook zeker bij meiden met sunkissed skin!

Retro colours
De kleuren combinatie van dit badpak vind ik echt geweldig! Zeker het neon-roze, een kleur die helemaal hot and happening zal zijn deze zomer, naast neon-oranje, neon-groen en neon-geel. De combinatie van deze roze kleur met blauw en zwart vind ik echt fantastisch!

Dark blue straps
Als laatste deze prachtige donker blauwe badpak. Vooral de achterkant van dit badpak vind ik erg mooi. Deze is perfect voor een dagje strand en zal ook fantastisch staan op instagram!

 

Naast deze badpakken en bikini’s, is er nog veel meer keuze op de site, dus neem zeker even een kijkje!

Welke badpak of bikini is jouw favoriet?

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *