DETAILS OF THE DAY | LUZ JEWELRY – SACHA + KORTINGCODE

DSC_0571__

 

Hehee,

Vandaag laat ik je de details zien van mijn vorige ‘outfit of the day’! Lees verder…

 

DSC_0836_

DSC_0846_

DSC_0849_

 

Vorige week plaatste ik een ‘outfit of the day’ blogpost waar ik sieraden droeg van het merk LUZ en de exclusief bloggersbag van Paul’s Boutique. Vandaag laat ik je deze items van dichtbij zien!

Ik droeg gouden ringetjes oorbellen en een ketting met een munt eraan. Het leukste aan deze munt is, is dat mijn sterrenbeeld erop staat! Ik ben altijd erg fan van sieraden waar sterrenbeelden in zijn verwerkt, omdat het dan echt wat persoonlijks wordt. Deze vind ik extra tof, omdat echt mijn sterrenbeeld met puntjes erin staat gegraveerd. Daar onder staat in het klein ‘Scorpio’. Dit had ik nog nooit eerder gezien en ik vind het zo tof!

Ook zijn deze sieraden, en zeker de persoonlijke ketting, super tof om als cadeau te geven óf te krijgen tijdens kerst! Volgend weekend is het alweer kerstmis en dit is natuurlijk de perfecte gelegenheid om deze ketting te dragen. Ook met oud en nieuw kan je hier echt je outfit mee af maken.

Deze sieraden zijn onder andere te koop bij Sacha, waar ze op dit moment ook vele leuke pumps hebben voor de aankomende feestdagen!

Verder zou het kerst niet zijn als ik je ook nog een klein cadeautje geef, namelijk 20% korting op de gehele LUZ collectie bij Sacha! Deze korting krijg je door de kortingscode ‘ByIsabeau.nl’ in te vullen bij de check-out. Let’s get the party started!

De Paul’s Boutique tas is ook perfect voor de feestdagen, door de mooie rode kleur met gouden details, I love it!

 

DSC_0586_

 

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Bag, Paul’s Boutique via Brandfield | Necklace, LUZ via Sacha | Coin, LUZ via Sacha Earrings, LUZ via Sacha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *