WHAT I GOT FOR….. SINTERKLAAS

DSC_0798__

 

Hee,

Vandaag laat ik je mijn cadeautjes zien die ik van Sinterklaas heb gekregen! Lees verder…

 

Ik vindt het altijd super leuk om te lezen – of op youtube te kijken – wat mensen hebben gekregen van hun verjaardag, sinterklaas of kerst. Net als vorig jaar, laat ik ook dit jaar de cadeautjes zien die ik met Sinterklaas gekregen heb! Deze blogpost is dus zeker niet bedoeld als showing off, maar echt om jullie mee te laten genieten met mijn cadeautjes!

Het eerste wat ik wil laten zien, zijn twee broeken die ik hem gekregen. De ene is van Colourful Rebel. Grijs met oogjes erop, hoe leuk?! Dit is echt een leuke broek voor in huis, of om in te sporten! Ook kreeg ik een sportbroek van Adidas. Ook deze is heerlijk voor in huis, om in het sporten, maar ook om voor normaal te dragen. Je ziet steeds vaker broeken met strepen aan de zijkant in de winkels hangen en deze is dan natuurlijk perfect!

DSC_0772_

 

Daarnaast kreeg ik nog een cadeau met ogen, namelijk twee kussenhoezen! Deze zijn echt zo leuk! Aan de ene kant van het kussen zijn de ogen open, en aan de andere kant zijn ze gesloten. Zo kun je ze als het nacht is de gesloten ogen neerleggen, en als het dag is open, óf een knipoog!

DSC_0789_

DSC_0788_

DSC_0787_

 

Ook kreeg ik een klein portemonneetje van GUESS. GUESS heeft nu een lijn die ‘isabeau’ heet, hoe tof!? Daar moest ik natuurlijk iets van hebben, daarom dit portemonneetje! Daarnaast liggen twee broches van insecten. Als je me goed kent, dan weet je dat ik echt obsessed ben met insecten, dus deze zijn echt perfect! Je kunt ze op een jasje doen, of bijvoorbeeld aan je schoenveters!

DSC_0774_

 

Ook kreeg ik een Michael Kors giftbox van de geur ‘Sexy Amber’. Ik had deze parfum al, maar die is bijna op, dus ik ben super blij dat ik een nieuwe heb gekregen, want hij ruikt zooo lekker!

DSC_0777_

DSC_0781_

 

Daarnaast kreeg ik iets wat goed van pas gaat komen voor mijn blog tijdens een ‘outfit of the day’, namelijk een tasje in de vorm van een raket met GLITTERS! Hoe leuk is die?!

DSC_0785_

 

Last but not least kreeg ik een boek, ‘Pop-Up Generation’ van Lidewij Edelkoort. Zij is een trendwatcher, wat het beroep is waar ik nu voor leer met mijn studie. Ik ben dus erg benieuwd naar dit boek, er zitten ook veel foto’s in, super interessant!

DSC_0782_

 

Als gezin kregen we ook nog een gezamelijk cadeau van ‘Sinterklaas’ die ik ook nog even met jullie wilde delen, namelijk Just Dance 2017! Er staan dit keer echt zoveel leuke liedjes op, love it!

DSC_0790_

 

Verder kreeg ik nog een kraskalender en ofcourse een chocoladeletter!

Wat heb jij met Sinterklaas gekregen? Of vieren jullie kerst met cadeautjes? Let me know!

Xxx Isabeau

1 Reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *