OUTFIT OF THE DAY | JEANS ON JEANS

DSC_0403_

 

Hee,

Vandaag een outfit met jeans on jeans én mijn nieuwe Paul’s Boutique tas! Lees verder…

 

DSC_0402_

DSC_0404_

DSC_0477_

DSC_0471_

 

Dé perfecte spijkerboek vinden, is altijd een grote opgave. Ik ging langs bij G-Star Women Tilburg, waar ik goed werd geholpen om de maat en het model te vinden die perfect bij me paste! Uiteindelijk is het deze broek geworden, die ik op de foto draag. Deze broek is in een kleur die perfect bij dit weer past. Niet te donker, maar ook niet te licht. Door de speelse elementen op de broek, zoals de verfspetters, is de broek een echte eyecatcher. Hij zit echt als gegoten, en ik ben er super blij mee!

Daarop heb ik een grote, comfy beige trui aan en een oversized spijkerjasje. Hierbij draag ik ook mijn nieuwe Paul’s Boutique ‘Bloggersbag’. Door de rode kleur past hij mooi bij de outfit, en is hij ook nog een goed geschikt voor de aankomende feestdagen! De tas is lekker ruim en kan gedragen worden om een simpele outfit af te maken, of juist om te combineren met een chique outfit!

Verder draag ik sieraden van LUZ van de Sacha, maar daar komt later nog een uitgebreide blogpost van online, so stay tuned!

 

DSC_0450_

DSC_0592_

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Jeans, G-Star RAW (G-Star Women Tilburg) | Sweater, vintage | Jewelry, LUZ by Sacha | Jacket, Urban Outfitters | Shoes, unknown | Bag, Paul’s Boutique via Brandfield

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *