OUTFIT OF THE DAY | ANIMAL

DSC_0729_

 

 Hee,

Animal print all over the place! Lees verder…

 

DSC_0738_

DSC_0737_

DSC_0723_

 

Tijdens Black Friday had ik een bestelling geplaatst bij ASOS, met onder andere een foute kersttrui, ‘fishnet’ pany & sokken en deze broek & shirt! Op de site worden deze verkocht als pyjama, maar ik ga dit setje gewoon voor normaal dragen, want hoe tof is deze print?! Zonde om daar in te gaan slapen toch? De print is zwart met daarop verschillende gekleurde dieren en planten. Zoiets had ik nog nooit ergens anders gezien, en ik vond hem zo tof! Het setje bestaat dus uit een lange boek, en een shirt met korte mouwen. Ook voor de feestdagen is dit super leuk, omdat het net een jumpsuit lijkt!

Ik heb hem vandaag gecombineerd met een leren jasje, fishnet sokken en mijn lage, lichtroze Dr Martens. Deze draag ik niet veel, omdat ik ze erg moeilijk te combineren vind, maar bij deze outfit vind ik ze super tof!

 

DSC_0764_

DSC_0770_

 

Xxx Isabeau

 

SHOP THIS LOOK

Trousers and shirt, ASOS | Socks, ASOS | Shoes, Dr Martens | Jacket, Bershka

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *