UNBOXING JOHN BEERENS + REVIEWS

DSC_0024

 

Hee,

Ik ontving laatst een grote doos met allemaal producten van de webshop Johnbeerens.com. Ik ben erg enthousiast over de inhoud en die deel ik vandaag met je! Lees verder…

 

DSC_0002

DSC_0005

De eerste producten die erin zaten zijn van ‘Hair Doctor’, namelijk de ‘Ínvisible Care Styler met Quinoa’ en ‘Argan Oil’. Ik gebruik zelf al een tijdje argan olie voor als mijn haarpunten wat droog zijn. Ik ben dus erg blij met dit product en ik ben benieuwd of deze net zo goed werkt als pure argan olie! Ook het andere product lijkt me erg fijn. Ik heb hem gisteren na het wassen in mijn haar gedaan en hij ruikt ten eerste echt suuuper lekker! Verder maakt hij het haar mooi zacht, net als de argan olie. Deze is minder vettig dan de argan olie, dus beter voor het gehele haar. Ik ben fan!

SHOP: Hair Doctor Invisible Care Styler |  Hair Doctor Argan Oil

 

DSC_0007

DSC_0009

DSC_0011

Over het merk ‘Mash-up’ had ik al het een en ander gehoord op het event van John Beerens een tijdje geleden en ik was al erg benieuwd naar dit merk. Ik ontving de ‘Curling Cream – 34’ en de ‘Curling Paste Extra Strong – 38’. Waar de vorige producten van hair doctor mijn punten wat zachter maken, maken deze producten de haren meer boven op mijn hoofd wat stroever, zodat er veel volume in zit! Ik vindt volume in mijn haar veel mooier dan dat is slap hangt, en deze producten zijn daar echt perfect voor! Ook tast het de krul niet aan (geen noedel effect dus, haha!), wat erg fijn is.

SHOP:  Mash up – Curling Cream – 34  | Mash up – Curling Paste Extra Strong – 38

 

DSC_0022

DSC_0019

Ook ontving ik een aantal producten voor mannen van het merk ‘Top Shelf 4 Men’. Het zijn drie producten, namelijk de ‘The Wash’, ‘The Paste’ en ‘Control Wax’. Deze producten zijn dus een gehele haar routine, wat allemaal goed bij elkaar past en dezelfde geur heeft. Hier kan ik op het moment nog niet veel over kwijt, omdat ik ze natuurlijk niet zelf kan uittesten, maar dit kan wel een leuk cadeau zijn voor bijvoorbeeld je vriend/vader/oom/opa etc!

SHOP: Top Shelf 4 Men – The Wash | Top Shelf 4 Men – The Paste | Top Shelf 4 Men – Control Wax

 

DSC_0015

DSC_0013

DSC_0014

Het laatste product is deze stijltang! Ik was blij verrast toen ik deze in de doos zag liggen! Ik vind het erg leuk om mijn haar af en toe te stijlen, omdat het echt je hele look veranderd. Ik kende het merk Mondial nog niet, dus ik ben super benieuwd hoe goed deze stijltang werkt! Het is dus de stijltang ‘fripac mondial touch stijltang’. Deze is zwart en er zit een makkelijke uit en aan knop op. Mijn vraag aan jullie is, zouden jullie een uitgebreide review willen zien van deze stijltang? Let me know!

SHOP: fripac mondial touch stijltang

 

Ik wil graag John Beerens bedanken voor al deze suuuper mooie en fijne producten! Ik ben er echt heel blij mee!

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *