TRAVEL | PHOTO DIARY EGYPT FEBRUARY 2017

 

Guess who’s back, back again… Lees verder…

 

Afgelopen week was ik met mijn ouders er een weekje tussen uit, naar het heerlijke Egypte! Zon, zee, strand, palmbomen… Helemaal top! Die week hebben we vooral lekker gezond, maar ook hebben we een paar activiteiten gedaan, zoals kajakken, snorkelen, langs het strand wandelen en de woestijn verkennen met een quad!

Natuurlijk heb ik ook veel foto’s gemaakt! Een aantal laat ik je vandaag zien. Ook kun je deze zien op mijn instagram @isabeauvanmaastricht !

 

Kamelen op het strand
Zee!
Zwembad met uitzicht op de zee, en niet te vergeten, palmbomen!
Het strand!
Uitzicht vanaf mijn balkon!
Kajakken met papa!
Heerlijk uitzicht vanaf mijn strandbedje
Zand, zand, zand
Genieten!
Snorkelen in de rode zee
Nemo!
Op de Quad in de woestijn
Blue lagoon in de woestijn

 

Xxx Isabeau

4 Reacties

  • Isabeau
   Auteur
   12 februari 2017 / 20:30

   Ja, het was inderdaad heerlijk! Dankjewel! xx

 1. 12 februari 2017 / 16:11

  Jezus wat een mooie foto’s! Zeker dat zwembad heeft een heerlijk uitzicht, lijkt me zo lekker om daar te zitten. En je ogen komen supermooi uit op die Blue Lagoon foto in de woestijn. Verder is mijn favorite sowieso je snorkelfoto. Pretty!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *