OUTFIT INSPIRATION | DIDI LOOK

 

Ik geef je outfit inspiratie, terwijl ik zelf heerlijk in het zonnige Egypte zit!

Terwijl je dit leest, ben ik een weekje aan het vertoeven in Egypte! Voor foto’s kun je me volgen op instagram (@isabeauvanmaastricht).

Ik combineer in deze ‘outfit inspiratie’ items van DIDI. Mijn favoriete item van deze outfit is de flared jeans. Ik hou erg van flared jeans, maar ik heb nog geen zwarte flared jeans in mijn kast hangen, want want want! Ik heb deze jeans gecombineerd met een oudroze coltrui. Deze kleur is erg mooi, ook voor aankomende lente is dit item top! Ook door de driekwart mouwen kun je deze trui langer doordragen.

Om het af te maken koos ik voor een zwarte, lange blazer. De combinatie lange blazer en flared jeans maken je optisch lager, dus een tip als je graag langer wilt lijken! Ook vind ik de combinatie zwart met oud roze heel mooi.

Je zou deze look nog af kunnen maken met mooie zwarte laarsjes, zoals chelseaboots (met hak). Een tof tasje erbij en wat mooie sieraden et voíla, je look is compleet!

Kijk ook even bij DIDI als je opzoek bent naar een tuniek of blouse!

Wat vind je van deze look? (en van mijn Indesign kunsten, haha! 😉 )

Xxx Isabeau

SHOP THIS LOOK

Jeans, DIDI | Trui, DIDI | Blazer, DIDI

1 Reactie

  1. 2 februari 2017 / 15:47

    Geweldige InDesign kunsten hoor, haha! Ik heb nog steeds geen flared jeans en voel me nu toch wel een beetje buiten de fashionblogger groep springen, dus misschien wordt ’t toch eens tijd 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *