EVENT | PRE-OPENING TK MAXX DEN HAAG

DSC_1590

 

Hee,

Afgelopen woensdag ging ik naar de pre-opening van TK MAXX in Den Haag!

De TK Maxx zat al op een paar plekken in Nederland, onder andere in Eindhoven en Rotterdam. Hier was ik al een aantal keer geweest en vond ik het concept van TK Maxx super tof! Nu is er dus ook een geopend in Den Haag en nam ik een kijkje tijdens de pre-opening!

Het concept van TK Maxx is dat ze een aantal items van merken over de hele wereld inkopen, waardoor je een heel divers aanbod krijgt van kleding, schoenen, tassen, beauty-/verzorgingsproducten, interieur spullen en ga zo  maar door. Deze items kunnen van designerlabels zijn, maar ook high street merken. In elke winkel is de collectie anders en wordt ook wekelijks aangevuld met nieuwe items. Zo weet je niet wat je kunt verwachten als je de winkel binnen loopt, wat een leuk verassings effect geeft. Doordat de merken van de hele wereld komen, liggen er veel items in de winkel die normaal niet in Nederland verkrijgbaar zijn, zoals een aantal grote make-up merken, speelgoed en designer items. Ook verkoopt TK Maxx deze items voor een veel lagere prijs dan dat ze normaal worden aangeboden. Ik kocht bij de opening een sweater van een designerlabel, die zo’n €200 was afgeprijsd! De items zijn voor een groot deel uit de actuele collectie, dus niet van een paar seizoenen terug, waardoor je echt goed kan scoren!

Ik heb echt een hele leuke avond gehad en de winkel zag er echt goed uit! De sweater die ik kocht ga je zeker voorbij zien komen in aankomende ‘outfit of the day’ looks! Ben jij wel een bij een TK Maxx store geweest?

 

DSC_1598
Zoo tof! En helemaal niet duur! Het ‘schedel’ was maar zo’n €20!
DSC_1575
Fluffy coats! Bij TK Maxx verkopen ze alleen maar NEP BONT! Je zult er geen producten vinden die gemaakt zijn van vacht van echte dieren.

DSC_1588

DSC_1582
Beauty!

DSC_1573

DSC_1602

DSC_1572

DSC_1578

 

Xxx Isabeau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *