PHOTO DIARY PARIS OCTOBER 2016

DSC_0069__

 

Hee,

De afgelopen paar dagen was ik in Parijs! Vandaag deel ik de foto’s met je. Lees verder…

Toen ik klein was, ben ik een keer een dagje in Parijs geweest en verder niet. Het werd dus eens tijd dat ik deze stad eens ging verkennen. Parijs is namelijk maar 4 uur rijden vanaf mijn huis, dus je bent er zo! Ik ging 4 en halve dag, samen met mijn moeder. We hadden van te voren al gekeken wat we graag wilde zien en ook had ik aan een aantal mensen tips gevraagd.

Het hotel waar we verbleven zat dicht bij Moulin Rouge, dus daar in de buurt hebben we de eerste dag rond gelopen. Voor de volgende dag hadden we meer op de planning. Zo gingen we een kijkje nemen bij het Louvre, gingen we naar de winkel Colette, gingen we langs het Palais-Royal, en keken we rond bij Galeries Lafayette en shopte we wat bij de Champs Elysees.

De dag daarna gingen we naar Fondation Louis Vuitton, een museum die nét weer open was er waar veel schilderijen hangen van bekende schilders, zoals Picasso, Van Gogh etc. Hier komt later nog een aparte blogpost over online! Daarna gingen we weer terug naar de  Champs Elysees, bekeken de Arc de Triomphe en struinde we door verschillende wijkjes.

Maandag hebben we veel verschillende dingen gedaan. Eerst namen we een kijkje bij de Eiffeltoren. Daarna gingen we door naar Ladurée. Hier gingen we lunchen en namen we wat macarons mee. Ze zijn daar echt zo lekker en bij Ladurée zitten is al een ervaring opzich, echt heel tof! Daarna gingen we naar een ander wijkje en gingen naar een winkeltje met allemaal naaispullen, zoals garen, speldendoosjes ect. Ook dat was heel tof. Daarna liepen we verder naar het Pompidou.

Bekijk een selectie van de foto’s die ik maakte hieronder!

Natuurlijk heb ik ook outfit foto’s gemaakt. Die komen aankomende week online!

 

DSC_0058_

DSC_0025_

DSC_0174_

DSC_0096_

DSC_0221_

DSC_0234_

DSC_0201_

DSC_0066_

DSC_0356_

DSC_0307_

DSC_0405_

DSC_0417_

 

Xxx Isabeau

 

 

1 Reactie

  1. 29 oktober 2016 / 15:46

    Oh wauw wat een leuke post, ik hou van Parijs!
    De foto’s zijn ook prachtig, je straalt!
    X Elien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *