Tern bracelets

DSC_1587

 

Hee!

In de zomer vind ik het altijd erg leuk om heel veel armbandjes om mijn arm te hebben. Het liefst met een paar felle kleurtjes. Omdat ik vaak ga zwemmen moeten ze natuurlijk wel tegen een stootje kunnen.

Ik ontving twee armbandjes van Tern. Deze zijn van touw gemaakt en kun je dus altijd dragen. Ik kreeg ze in twee kleuren. Een is fel oranje, en de andere is grijs met blauw en geel.

 

DSC_1611

DSC_1609

DSC_1601

DSC_1614

 

Het model vind ik erg mooi. Ze hebben een soort zilveren lus, met aan de bovenkant het logo van het merk er in gegraveerd.  Aan de onderkant kan je er zelf iets in laten zetten als je dat wilt! In mijn oranje armbandje staat ‘ byisabeau’, wat ik echt zo ontzettend gaaf vind! Je kunt er dus van alles in zetten, een woord of symbool, waardoor het echt jou armbandje wordt! Ook hebben ze veel verschillende kleurtjes, dus ben lekker creatief! Ook worden de armbandjes met de hand gemaakt!

 

DSC_1605

 

Door het touw te verschuiven, kun je hem groter en kleiner maken, waardoor deze armband iedereen zal passen! Zelf vind ik dit soort sluitingen erg fijn, omdat je dan niet iemand anders nodigt hebt om hem bij je aan te doen, haha!

 

DSC_1590

DSC_1589

 

De armbandjes kosten €10 per stuk. Als je er iets in wil graveren kost dat €3 extra!

Ik ben erg tevreden met de armbandjes en weet zeker dat ik ze vaak ga dragen!

Xxx Isabeau

VERKOOP INFORMATIE

Armband oranje | Tern

Armband grijs | Tern

\\ Deze blogpost is in samenwerking met de webshop www.vdtern.com  ||

 

1 Reactie

  1. 6 juli 2015 / 13:13

    De oranje vind ik heel tof! Je haar is ook heel mooi zo trouwens.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *