Outfit of the day, a touch of orange

DSC_1667

 

Hehee,

Vandaag weer een outfit met kleurrijke accenten. Lees verder…

En deze keer is het accent oranje! De laatste tijd vind ik die kleur ook erg leuk!

Als eerst draag ik een croptop. Hij is wit en lekker wijdt. Als tekst staat er ‘Miami’ op, en verder heeft het shirt mouwtjes met een bloemenprint, waar het oranje in terugkomt. Dit shirtje heb ik al een hele tijd maar draag ik vrijwel nooit, omdat ik niet wist hoe. Hij is (vind ik) namelijk nét iets te kort voor een high waisted broek. Met een rok vind ik hem erg leuk staan!

DSC_1666

DSC_1662

 

Het is een zwarte strakke rok. Ik draag hem high waisted, en komt tot net boven de knie.

Qua schoenen heb ik het lekker simpel gehouden en ben ik gegaan voor mijn wit met zwarte Adidas Superstars.

Als accessoires draag ik ook oranje accenten. De armband die ik draag is van Tern Bracelets, waar je meer over kan lezen in mijn vorige blogpost.

 

DSC_1675 DSC_1676 DSC_1677

 

De zonnebril heeft oranje glazen. Dit model vind ik erg mooi, en heb hem ook met blauwe glazen. Ze zijn echt super voor de zonnige dagen en maken je outfit net een tikje leuker! Hij komt van Polette. Het model heet Coachella.

 

DSC_1694

 

Xxx Isabeau

OUTFIT INFORMATIE

Shirt ‘ Miami’ | Pull & Bear

Zwarte rok | Forever21

Sneakers | Adidas Superstar

Armband oranje | Tern

Zonnebril oranje | Polette (Model is uitverkocht, maar ze hebben meer gespiegelde zonnebrillen in hun collectie!

2 Reacties

 1. Isis
  12 juli 2015 / 13:42

  Heee,
  Wat een leuke post weer!
  Misschien is het een leuk om een keer een haarroutine te doen, ik heb zelf ongeveer de zelfde soort krullen als jij maar het lukt maar niet om het in model te krijgen en minder pluizig. Jou haar is altijd heel mooi dus ik hoop dat je me kan helpen !
  Kuss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *